Dealer ChairPro Romania

ChairPro Romania

11-09-2013 | EXPIRA LA 13-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam consultanți de vânzari cu experienta, care au rețele de clienți si doresc sa isi extinda oferta din portofoliu cu produsele noastre.


CERINTE

- Experienta in vanzarea B2B minim 3 ani
- Îşi însuşeşte conceptul proiectului şi se documentează cu privire la produsele comercializate;
- Dezvoltă creativ şi menţine relaţiile cu clienţii;
- Prospecteaza piata si identifica potentiali clienti prin surse proprii şi/sau surse oferite de companie;
- Prezentarea si promovarea produselor;
- Negociaza preturi;
- Întocmeşte rapoarte de vânzări saptamanale;
- Analizează de piata – concurenţă, politici de preţuri.
- Activitate de teren.


BENEFICII OFERITE

In urma inregistrarii pe site-ul nostru ca Dealer, la fiecare din comenzile plasate de clienti, se primeste un comision de 10% din vanzarea totala.


DESCRIEREA FIRMEI

ChairPro este un magazin online specializat în vânzarea de scaune, deschis în România anul acesta. ChairPro, specialistul în confort, propune o gamă largă de scaune pentru orice gust, orice birou și casă, întotdeauna la prețuri scăzute.
Gama de produse pe care magazinul virtual le oferă include: scaune ergonomice, scaune directoriale, de vizitatori și scaune de birou, scaune pentru copii si pentru industria hospitalității. Toate articolele sunt livrate de producători certificați și au un design frumos, modern, cu o mare varietate de materiale și culori, durabilitate ridicată și mecanisme fiabile.
ChairPro este un proiect pan European al Office 1 International Inc., demarat în Bulgaria, urmând ca rețeaua să deschidă noi magazine în Anglia, Germania, Polonia, Spania, Italia, Republica Cehă, Germania, Austria și Olanda.