Curier livrare scuter propriu

Porumbelul Curier Expres

19-03-2013 | EXPIRA LA 18-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiunea noastra este satisfacerea fiecarui consumator prin prestarea unor servicii competitive, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.
Obiectivele noastre atat pe termen scurt cat si pe termen lung sunt onorarea promisiunilor fata de clienti prin livrarea expeditiilor in timp util, si in conditii de maxima securitate.
Candidatul ideal trebuie sa fie serios, punctual, amabil si onest, cu chef de munca, spor si daruire pentru munca prestata.
Va rugam sa aplicati la job-ul nostru doar daca va identificati cu obiectivele si misiunea noastra de a satisface fiecare client.

Jobul nostru consta in livrarea expeditiilor (plicuri si colete) in orasul Bucuresti pe scuter.


CERINTE

- Permis de conducere si scuter propriu
- Experienta min 6 luni in domeniul serviciilor de curierat
- Cunoasterea foarte buna a strazilor din Bucuresti (nu doar a bulevardelor principale)
- Livrarea in timp util a expeditiilor
- Seriozitate
- Punctualitate
- Sinceritate
- Amabilitate


BENEFICII OFERITE

- Salariu fix
- Mediu de lucru placut
- Echipa tanara si entuziasta.


DESCRIEREA FIRMEI

PORUMBELUL CURIER este o companie ce ofera servicii curierat in sistem “ door to door”, reprezentand o modalitate comoda si sigura de a transporta documente si colete.
Suntem o firma mica si ne mandrim cu asta! Activam pe piata de curierat din anul 2008, oferind servicii de calitate, la preturi foarte avantajoase. Reprezentand o firma de mici dimensiuni, satisfacerea fiecarui client ne defineste activitatea. Pentru noi, fiecare client ne este stapan, prieten si cel mai important, scop; Scopul muncii noastre. Daca doriti sa va alaturati unei echipe tinere si entuziaste, asteptam aplicatia Dvs. impreuna cu un numar de contact valid, urmand sa va contactam in cel mai scurt timp posibil.