Cunoscatori limbi straine / traducatori

Sc Reinvent Business Vision SRL

20-07-2015 | EXPIRA LA 19-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Traduceri de texte din diverse domenii
- Program de lucru: L- V 9:00 - 17:30


CERINTE

- Studii superioare - in curs sau finalizate
- Cunoasterea avansata a minim 2 - 3 limbi straine (limba engleza, franceza, spaniola, germana, italiana, rusa, japoneza, chineza, indiana, araba, greaca, poloneza, maghiara, bulgara, ceha, slovaca);
- Cunostinte Microsoft Office Pack, Internet;
- Capacitate ridicata de concentrare;
- Orientare spre indeplinirea obiectivelor;
- Atentie la detalii, ambitie si dorinta de a progresa;
- Atitudine proactiva si implicare;
Sunteti avantaj daca:
- Ati absolvit o facultate de filologie/ limbi straine


DESCRIEREA FIRMEI

Simtim ca, in afaceri, INCREDEREA ESTE ESENTIALA.
Analizam in profunzime fiecare caz in parte, gasim cele mai bune solutii, vorbim prin fapte si facem mai mult decat promitem.

Actionam cu convingerea ca, in afaceri, TIMPUL ESTE IMPORTANT .Performanta depinde de un management eficient. Ne mobilizam pentru a obtine cea mai rapida solutie valida la cererile clientului. Prioritatile clientului devin prioritatile noastre.

Stim ca, in afaceri, INFORMATIA ESTE FACTORUL CHEIE. Excelenta are la baza un management competitiv al cunostintelor. Investim o parte insemnata din resursele si eforturile noastre pentru a ne largi si aprofunda pregatirea si pentru a fi permanent informati cu privire la orice schimbari din ariile de activitate.

Apreciem CALITATEA SI PROFESIONALISMUL IN AFACERI.
Experienta de peste 15 ani ne obliga sa facem din conduita responsabila si din calitatea superioara a serviciilor trasaturi ale activitatii noastre. In plus, cautam permanent sa ne autodepasim. Succesul prezent si viitor al clientilor nostri este responsabilitatea noastra neintrerupta.