Cora Sun Plaza cauta lucratori comercial si casieri!

SC Romania Hypermarche SA

09-11-2019 | EXPIRA LA 09-11-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ajuta-ne sa avem un magazin in care produsele se regasesc la raft si in care serviciile oferite la casa de marcat sunt corecte si rapide!


CERINTE

Cora Sun Plaza isi completeaza echipa si cauta colegi dornici sa descopere comertul alaturi de noi.


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!