Cora Lujerului angajeaza specialisti produse proaspete si lucratori comerciali!

SC Romania Hypermarche SA

18-03-2020 | EXPIRA LA 18-03-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa Cora Lujerului si cautam colegi dornici sa descopere comertul alaturi de noi!


CERINTE

Daca vrei sa prepari produse de panificatie, sa asiguri conformitatea acestora sau iti place sa aranjezi produsele la raft, esti colaboratorul de care avem nevoie.


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!