COPYWRITER

Icon Advertising

16-03-2016 | EXPIRA LA 15-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

ADN-ul agentiei noastre trebuie sa fie completat de tine, daca esti talentat, vesnic indragostit de publicitate, determinat si entuziasmat sa vii in laboratorul nostru de idei !
-Propune si dezvolta concepte creative pentru campanii alaturi de echipa de creatie
- Comunica, prezinta, sustine, argumenteaza conceptele in fata Accountilor sau la client
- Responsabil cu creatia textelor incluse in mesajele publicitare – slogan, head, body copy – pentru printuri, online, spoturi tv si radio, evenimente, newslettere, comunicate, direct mailing etc.


CERINTE

- Conectat serios la toate mediile de comunicare – online si offline.
- Abilitate de a crea concepte memorabile si texte atragatoare
- Putere de sustinere a conceptelor si convingere a audientei sale –Intuitiv si empatic, intelege cum functioneaza piata, dornic sa invete mereu ceva nou
- Abilitatea de a-si duce conceptul spre latura vizuala
- Jumatatea perfecta a unui art director .
- Competitiv si productiv in echipa creativa, motivat de performanta
- Obisnuit cu munca intensa si deadline-uri
- Atitudine si energie pozitiva
- Dedicat, inclinat spre a se autodepasi si a realiza campanii mai bune decat cele pana la el
- Absolvent - Publicitate, Comunicare, Jurnalism – Licenta sau Master.


DESCRIEREA FIRMEI

ICON este o agenţie de publicitate/ comunicare full service independentă, eficientă şi creativă, prezentă în piaţă din 1998.
Oferim servicii integrate de comunicare: strategie de comunicare, creaţie, producţie/implementare, online, evenimente, promoţii, in-store.
Credem în dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung în relaţia cu clienţii noştrii şi rămânem fideli ideii că o reclamă bună este caracterizată în doar 3 cuvinte: Relevanţă - Originalitate - Impact.
Rolul nostru este să oferim întregul proces al comunicării integrate pentru că numai dacă avem un punct de plecare corect, cu o strategie bazată pe insight, putem dezvolta o campanie creativă şi eficientă.
Dacă eşti un om de publicitate - atunci dă startul unei cariere aici, într-un job provocator cu oportunităţi de dezvoltare, atât profesional cât şi personal. Merită să înveţi mai multe despre industria publicitară pentru că „cea mai proastă zi într-o agenţie de publicitate este cu mult mai interesantă decât cea mai bună zi într-o bancă”.

http://www.iconadv.ro/