Coordonator proiecte BI

BRD - Groupe Societe Generale

20-05-2014 | EXPIRA LA 19-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Defineste, planifica, organizeaza si urmareste resursele umane, tehnice si finaciare necesare realizarii proiectelor pe care le gestioneaza in calitate de coordonator.

Participa la realizarea proiectelor transversale in care este implicat aducandu-si contributia la reusita proiectului conform rolului primit in echipa de proiect si a competentelor pe care le are.



Principalele responsabilităţi:



- Proiecteaza, identifica, dezvolta, supune aprobarii si implementeaza proiecte in conformitate cu obiectivele strategice si operationale ale Bancii si ale entitatii.

- Atrage resurse, negociaza si motiveaza persoanele implicate in proiectele transversale in scopul indeplinirii proiectelor specifice in parametrii agreati si la termenele stabilite.

- Asigura coordonarea din punct de vedere logistic si functional a activitatilor specifice proiectelor in derulare si isi asuma responsabilitatea rezultatelor conform standardelor de: calitate, perfomanta, costuri si termene.

- Redacteaza si prezinta rapoarte sintetice si detaliate asupra stadiului proiectelor gestionate.

- Se informeaza cu privire la noutatile aparute in domeniul si propune concepte noi care vizeaza imbunatatirea proceselor specifice derulate la nivelul bancii.


CERINTE

- Experienta de minimum 5 ani in domeniul sistemelor informatice;

- Experienta de mínimum 2 ani in coordonarea de proiecte IT;

- Cunostinte foarte bune privind metodología de proiect;

- Buna cunoastere a proceselor de gestiune financiara, achizitie si change management;

- Cunostinte informatice : Windows, AIX, Informix / Oracle ;

- Cunoasterea modului de interactiune intre diversele componente ale SI BRD;

- Cunoasterea diverselor activitati din domeniul in care isi desfasoara activitatea si capacitatea de asigurare a transversalitatii proiectelor in care este implicat;

- Cunostinte foarte bune in utilizarea produselor Microsoft Office;

- Cunostinte foarte bune de utilizare Jira, HP Quality Center, Microsoft Project Profesional.

- Cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu.


BENEFICII OFERITE

Aveti oportunitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie solida si dinamica, membră a unui important grup financiar internaţional;
- Contract pe perioada nedeterminata

Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul aplicatiilor fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare.


DESCRIEREA FIRMEI

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romaneasca, dupa activele bancare.

Cu o capitalizare de 3,5 miliarde euro la sfarsitul lunii aprilie 2006, BRD - Groupe Societe Generale detine prima pozitie, conform acestui indicator, intre societatile din domeniul financiar, listate la Bursa de Valori Bucuresti si a doua pozitie dupa acelasi nivel al capitalizarii bursiere daca luam in considerare toate companiile listate la BVB, indiferent de domeniu.