Coordonator Logistica - 2 posturi

nefertiti human capital consulting

05-11-2007 | EXPIRA LA 05-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o prestigioasa companie cu capital german ce faciliteaza, prin intermediul produselor sale, recuperarea morfofunctionala si reintegrarea sociala a persoanelor cu amputatii de membre. Cu reprezentante proprii in 36 de state si cu reprezentanti indirecti in peste 140 de tari acopera toate continentele lumii, punand a dispozitia celor interesati proteze mioelectrice si functional estetice. Pe langa produsele traditionale grupul german a mai pus bazele a 4 noi divizii :
- healthcare (ofera solutii de deplasare si aparate/componente ce se pot aplica mijloacelor de deplasare clasica - gen bicicleta)
- plastics, (produse ce faciliteaza adaptarea mijloacelor de deplasare automotorizate la nevoile persoanelor cu dizabilitati)
- consultanta tehnica
- fundatie umanitara

In Romania reprezentanta se afla in stadiul de start-up , de aceea este necesara o echipa formata din profesionisti ce cunosc foarte bine piata de specialitate si care pot invata in timp record specificatiile fiecarui produs, facilitatile acestuia si limitele de utilizare.

Activitatea dumneavostra va debuta cu un stagiu de training si pregatire, cel mai probabil in Germania, stagiu estimat la cca 2 saptamani.

Atributii:
-Preluare comenzilor
-Verificarea disponibilitatii stoc,
-Organizarea, documentarea si supervizarea expedierii marfii catre distribuitori si/sau clienti
-Organizarea si supervizarea activitatii de ambalare,
-Calculeaza costurile afectate transportului, volumul de marfa pe fiecare mijloc de transport in parte
-Supervizeza depozitarea judicioasa care sa faciliteze expeditiile ulterioare
-Efectueaza diverse raportari
-Solutioneaza eventualele reclamatii ale clientilor


CERINTE

- minim 2 ani pe un post in departamentul logistica
- cuostinte temeinice privind transportul cu TIR-uri (volum de marfa, modalitati de incarcare a marfii, transport incrucisat)
-cunostinte privind legislatia/derulareantransporturilor interne/internationale si a operatiunilor vamale
- preferabil studii superioare
- cunostinte medii engleza si/sau germana


BENEFICII OFERITE

negociabile


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.