Contabil - voluntar

Asociatia Renascendis

16-01-2013 | EXPIRA LA 15-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Contabilitate si fiscalitate in activitatea unui ONG;
Realizarea si verificarea registrelor de venituri si cheltuieli si a bilantului contabil;
Completarea si depunerea declaratiilor fiscale;


CERINTE

Studii cu profil economic;
Experienta in domeniu financiar contabil;
Cunostinte obligatorii: evidenta contabila;
Cunoastere a legislatiei in domeniu;
Disponibilitate de a lucra pro-bono in faza initiala;


BENEFICII OFERITE

Desi, in faza initiala, acest post nu este remunerat, colaborarea poate continua in regim de plata, in cadrul viitoarelor proiecte ale Asociatiei Renascendis.
Mediu de lucru atractiv, in proiecte culturale (domenii: arhitectura, arheologie, arta, educatie, restaurare) si sociale (ajutorarea si dezvoltarea durabila a comunitatilor satesti).


DESCRIEREA FIRMEI

Conform statutului sau, Asociatia Renascendis are ca scop protejarea, conservarea, restaurarea si promovarea patrimoniului cultural (material si imaterial, mobil si imobil), ajutorarea comunitatilor rurale si urbane slab dezvoltate in procesul de refacere economica si sociala, precum si sprijinirea tinerilor, studentilor si cercetatorilor debutanti in demersurile de specializare profesionala.

Asociatia Renascendis a fost infiintata ca urmare a dorintei membrilor sai fondatori de a încerca sa construiasca un model, la nivel micro-regional, de restabilire a normalitatii pe care majoritatea comunitatilor din Romania a pierdut-o cu peste 65 de ani in urma. Aducand laolalta grija si interesul pentru comunitate, pentru cladiri si obiecte cu valoare de patrimoniu, pentru educatie si cultura, ne propunem sa restabilim o relatie de reciprocitate intre oras si sat.