CONTABIL

COCOR SA

24-09-2009 | EXPIRA LA 30-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul va desfasura activitati de evidenta primara – tine evidenta contractelor cu clientii , le inregistreaza in program si va emite facturile conform prevederilor contractuale, tine legatura cu clientii si urmareste incasarea facturilor, prezinta periodic informari cu privire la stadiul efectuarii incasarilor si situatia clientilor restanti.
Tine evidenta actionarilor, actiunilor proprii si portofoliului de actiuni detinut de societate, urmareste incasarea dividendelor de la alte societati.
Tine legatura cu registrul Actionarilor, intocmeste documentatia necesara platii dividendelor catre actionari.
Intocmeste dispozitii de plata / incasare catre casierie.
Tine evidenta analitica a clientilor, dividendelor de plata, actiunilor din portofoliu si cele proprii.
Centralizeaza documentele primite / intocmite si le transmite pe circuit la biroul financiar-contabilitate.
Sesizeaza pe linie ierarhica asupra oricaror probleme ce nu pot fi rezolvate in limita de competenta acordata sau care nu se incadreaza in procedurile stabilite.
Respecta Regulamentul Intern si Contractul Colectiv de Munca.
Raspunde in fata conducerii societatii de activitatea desfasurata, de modul de indeplinire a sarcinilor trasate.


CERINTE

Va ocupa postul de contabil, direct subordonat Directorului Economic.
Colaboreaza cu toate compartimentele societatii
Absolvent de studii economice sau medii ( contabil autorizat).
Abilitati de operare Microsoft- Office.
Experienta in operarea diverselor programe de contabilitate .
Cunostinte de legislatie specifica.
Capabil sa ia decizii si sa le implementeze.
Ordonat, organizat, punctual si dinamic.
Capabil sa isi asume si sa respecte dead-line-urile


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant


DESCRIEREA FIRMEI

Cocor SA (www.cocor.ro) este o companie publica listata la Bursa de Valori Bucuresti (simbol: COCR) cu o capitalizare de 35 mln euro, care a inregistrat o apreciere a actiunilor de 300% in ultimii 3 ani si un profit EBITDA de 3 mln euro in 2007, cu 15% mai mare decat cel obtinut in 2006.

Grupul Cocor detine, pe litoralul romanesc al Marii Negre, in statiunea Neptun- Olimp, COCOR SPA HOTEL 4* (www.cocorspahotel.ro), Hotel Ovidiu 2*, Centrul de Sanatate COCOR SPA(www.cocorspa.ro), precum si VISION CLUB (www.visionclub.ro)

Prin intermediul Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), Grupul de companii COCOR SA a inaugurat cea mai mare instalatie de leduri desfasurata pe o singura cladire (500mp) din Europa continentala (a doua in UE dupa Piccadilly Circus din Londra, 660 mp).

Investitiile majore in Cocor Media Channel si in fostul magazin Cocor aflat la km 0 al Bucurestiului, vor transforma Cocor Luxury Store (www.cocorluxurystore.ro) intr-un centru comercial exclusivist, unul dintre cele mai de succes din Europa.

Alte companii aflate in portofoliul Cocor SA sunt Comturist SA (www.comturist.ro) si agentia de turism COCOR TRAVEL (www.cocortravel.ro).