Contabil

Confidential

27-03-2015 | EXPIRA LA 26-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o echipa tanara care cu ambitie, perseverenta, devotament, si expertiza de specialitate am reusit sa ne impunem pe piata contabila din Bucuresti.
Intrucat firma noastra este intr-o expansiune permanenta, avem nevoie de o persoana pe care sa ne putem baza si careia sa ii putem deroga din sarcinile noastre.

Daca esti o persoana cu initiativa, muncitoare, organizata, perseverenta, optimista si devotata atunci tu esti persoana pe care o cautam.

Daca indeplinesti si conditiile de mai jos, cu siguranta te vom contacta si vom fi bucurosi sa te cooptam in echipa noastra.


CERINTE

Coordonarea echipei in sensul verificarii activitatii zilnice si a contorizarii lucrarilor efectuate, repartizarea noilor lucrari precum si supravegherea echipei in vederea sarcinilor indeplinite conform directivelor trasate de directorul societatii.

Pastrarea relatiilor cu clientii societatii in sensul preluarii actelor contabile, solicitarea de acte noi si eventuale lamuriri cu privire la lucrarile din cadrul societatii noastre, furnizarea de balante, pregatire documentatie bancara.

Informarea clientilor cu privire la stadiul lucrarilor preluate in cadrul firmei.

Pregatirea si supravegherea lucrarilor externe societatii in sensul monitorizarii dosarelor pentru obtinerea de certificate, depuneri documente inclusiv declaratii, reglari de fise la administratiile financiare.