Consultant tehnic/Programator

PREMIER GLOBAL RECRUITMENT SRL

01-06-2007 | EXPIRA LA 01-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Lucreaza in cadrul echipei de implementare, preluand in executie faze ale planului de implementare sistem informatic, referitoare la scriere de cod sursa sau adaptari ale codului sursa existent, customizari, adaptari, localizari, parametrizari.
2. Executa si documenteaza faze de identificare cerinte referitoare la produs, contribuie la analiza acestora si la elaborarea de specificatii. Contribuie la identificarea datelor de intrare si iesire pentru fazele de implementare/dezvoltare
3. ldentifica momentele critice in cadrul procesului de dezvoltare si insereaza in planul de dezvoltare faze de analiza si verificarea implementarii. Contribuie la stabilirea tipurilor de teste precum si rezultatul asteptat pentru ca faza de verificare sa fie admisa. Executa testarile programelor de calculator in vederea asigurarii conformitatii lor cu specificatiile predefinite.
4. Dezvolta aplicatii solicitate de proiect in vederea integrarii lor in solutii software functionale care sa corespunda specificatiilor de produs stabilite cu clientul.
5. Executa interfetele solicitate de proiect sau/si conversie de date, faze care ii sunt alocate.
6. In cadrul procesului de implementare sau ori de cate ori este necesar, asigura integritatea si acuratetea bazei de date, mentine si asigura controlul fisierelor si arhivelor; efectueaza cu regularitate procesul de back-up, lucreaza la pregatirea si implementarea procedurilor pentru conversia datelor,
7. Participa la prezentari directe ale produselor, prezentand prospectilor functionalitatile tehnice ale aplicatiei sau/si asigurand competenta tehnica necesara in prezentare cu privire la produs software.
8. Este responsabil de propria dezvoltare a cunostintelor profesionale si chiar a propriei evolutii profesionale. Are obligatia de a efectua stagiile de formare continua pe care le stabileste firma. Propune oricare alta masura care ar putea contribui la dezvoltarea profesionala in corelare cu obiective si directia de evolutie a activitatii companiei. Ofera, in conformitate cu planurile Temenos, scolarizare de specialitate.
9. Participa la realizarea manualelor si/sau a instructiunilor pentru utilizarea produselor software.
10. Executa orice sarcina conexa activitatii de baza incredintata care ii este alocata.
11. Contribuie la mentinerea si imbunatatirea sistemului pentru asigurarea calitatii pentru activitatile ce le executa. Conduce si/sau executa orice atributie ii revine din documentatia SMC, aplicabila activitatii pe care o desfasoara.


CERINTE

- Cunoasterea aplicatiei “TEMENOS GLOBUS™”/ “T24™” sau a altei aplicatii de core banking. Un plus il reprezinta cunoasterea unui instrument de raportare (ex Crystal Reports, Business Objects) si/sau experienta in crearea de rapoarte bancare
- Cunoasterea unui limbaj de programare de generatia a 3-a. InfoBasic sau Delphi reprezinta un plus.
- Cunostinte despre baze de date relationale, in principal Microsoft SQL Server; Oracle sau jBASE reprezinta un plus.
- Cunostinte despre sistemul de operare Unix. AIX reprezinta un plus.
- Cunostinte de utilizare Microsoft Office.
- Fluenta in Limba Engleza.
- minim 1 an in IT bancar
- Postul poate fi ocupat de o persoana echilibrata, cu grad ridicat de responsabilitate, de eficienta, de flexibiltate, de adaptabilitate si potential de invatare rapida pentru desfasurare de activitati diverse de la perioada la perioada, in functie de necesitatile societatii. Sunt necesare abilitati de comunicare si disponibilitate pentru lucrul in echipa, putere de concentrare si fidelitate fata de companie.
- Dispozitie pentru a lucra in proiecte desfasurate in afara tarii.


BENEFICII OFERITE

-pachet salarial extrem de motivant;
-mediu de lucru international


DESCRIEREA FIRMEI

Premier Global Recruitment Srl is an established and well known British owned and managed Recruitment Company in Bucharest, Romania. The company provides qualified and experienced staffing solutions to all major local and international companies and corporations. The company supplies staff from Romania to positions around the world as well as places staff both Romanian and expatriate to positions in Bucharest and around Romania. Premier Global Recruitment caters for all levels and all sectors and welcomes CV\'s (in English) from anyone seriously seeking employment. Premier Global Recruitment also welcomes contact from prospective employers seeking to establish a long-term, proactive and productive cost-effect solution to their staffing requirements.