Consultant Tehnic - Lb. Engleza

S.C. VALORIS CENTER SRL

10-10-2020 | EXPIRA LA 10-10-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului
Cаrе vа fi rolul tău?

Vеi gestiona e-mаil-urilе din pаrtea cliеnților și vеi rеzolvа cu promptitudinе divеrselе situаții pе cаre аcеștia le rаportеаză;
Vеi ofеri suport tеhnic (level 1) și commеrciаl, cliеnților noștri;
Vеi păstra еvidența interаcțiunilor cu cliеnții și vei înrеgistrа informațiile transmise de aceștia;
Vei participa la sesiuni periodice de training care să te ajute să te dezvolți pe plan profesional și personal.
Vei avea ocazia să exersezi abilitățile de comunicare atât în scris cât și vorbit cu clienții noștri nativi din America, Canada, etc.;


CERINTE

Candidatul ideal
Te pricepi la IT, poți să oferi ajutor fără să clipești și ești deja un fel de ”Computer Guru”? De ce nu faci din asta o carieră? Aplică pentru postul de Consultant Tehnic și fă primii pași în domeniul IT.

P.S: Îți poți lua și prietenii cu tine dacă ți-ar plăcea să faceți parte din aceeași echipă, iar noi îți oferim un bonus pentru fiecare recomandare! :)


BENEFICII OFERITE

Ce îți oferim?
Vei avea un program full time (8h/zi), organizat și în funcție de disponibilitatea ta. Avem 3 ture clasice: 6:00 - 14:00/14:00 - 22:00/22:00 - 06:00 și 5 ture intermediare :16:00 - 00:00/17:00 - 01:00/18:00 - 02:00/20:00 - 04:00/21:00 - 05:00.
Vei avea un salariu fix, tichete de masa, bonusuri lunare de performanță, bonusuri de calitate, bonsuri de eficiență ce vor crește progresiv, odată cu experiența acumulată de tine în companie;
Vei avea parte de posibilități reale de promovare în cadrul companiei;
Vei avea oportunitatea de a acumula experiență în domeniul IT - Software;


DESCRIEREA FIRMEI

Activam de mai bine de 12 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 3 sedii in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Bacau.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.).

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Te invitam sa afli mai mullte despre noi aici:
https://www.valoris.ro/
https://www.facebook.com/ValorisCenter.Romania/
https://www.linkedin.com/company/valoris-center/