Consultant Tehnic - Lb. Engleza

S.C. VALORIS CENTER SRL

28-09-2020 | EXPIRA LA 01-10-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului
Cаrе vа fi rolul tău?
• Vеi gestiona e-mаil-urilе din pаrtea cliеnților și vеi rеzolvа cu promptitudinе divеrselе situаții pе cаre аcеștia le rаportеаză;
• Vеi ofеri suport tеhnic (level 1) și commеrciаl, cliеnților noștri;
• Vеi păstra еvidența interаcțiunilor cu cliеnții și vei înrеgistrа informațiile transmise de aceștia;
• Vei participa la sesiuni periodice de training care să te ajute să te dezvolți pe plan profesional și personal.
• Vei avea ocazia să exersezi abilitățile de comunicare atât în scris cât și vorbit cu clienții noștri nativi din America, Canada, etc.;


CERINTE

Candidatul ideal
Te pricepi la IT, poți să oferi ajutor fără să clipești și ești deja un fel de ”Computer Guru”? De ce nu faci din asta o carieră? Aplică pentru postul de Consultant Tehnic și fă primii pași în domeniul IT.

P.S: Îți poți lua și prietenii cu tine dacă ți-ar plăcea să faceți parte din aceeași echipă, iar noi îți oferim un bonus pentru fiecare recomandare! :)


BENEFICII OFERITE

Ce îți oferim?
• Vei avea un program full time (8h/zi), organizat și în funcție de disponibilitatea ta. Avem 3 ture clasice: 6:00 - 14:00/14:00 - 22:00/22:00 - 06:00 și 5 ture intermediare :16:00 - 00:00/17:00 - 01:00/18:00 - 02:00/20:00 - 04:00/21:00 - 05:00.
• Vei avea un salariu fix, tichete de masa, bonusuri lunare de performanță, bonusuri de calitate, bonsuri de eficiență ce vor crește progresiv, odată cu experiența acumulată de tine în companie;
• Vei avea parte de posibilități reale de promovare în cadrul companiei;
• Vei avea oportunitatea de a acumula experiență în domeniul IT - Software;


DESCRIEREA FIRMEI

Activam de mai bine de 12 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 3 sedii in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Bacau.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.).

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Te invitam sa afli mai mullte despre noi aici:
https://www.valoris.ro/
https://www.facebook.com/ValorisCenter.Romania/
https://www.linkedin.com/company/valoris-center/