CONSULTANT IN SANATATE / ASISTENT FARMACIE/SB/BV/_Bucuresti

FDC NATURA GROUP

02-11-2020 | EXPIRA LA 02-11-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal
Esti in cautare dе provocari noi la locul tau dе munca?
Cauti primul tau job? Sau simti nevoia unei schimbari?
Esti interesat dе un stil dе viata sanatos? Reteaua dе magazine Floare dе Colt | B-Well /Remediavert, este pregatita sa raspunda acestor intrebari prin noile pozitii deschise in magazinele din Bucuresti, Brasov, Sibiu si Craiova. Expansiunea noastra continua, cu peste 200 dе specialisti raspanditi in toata tara. O echipa tanara, antrenata zilnic pentru orice tip dе provocare, cauta sa integreze noi colegi plini dе entuziasm si plini dе dorinta dе invatare si dezvoltare.
Dacă ești o persoană responsabilă, cu inițiativă, cu bune abilități dе comunicare și mai ales dacă apreciezi un stil dе viață sanatos, suntem nerabdatori sa te cunoastem!
Te rugam sa aplici rapid la acest anunt , in una din locatiile noastre sau direct cu CV-ul tau aici . Fa saltul pe care ti-l doresti in cariera. Nu mai astepta! Hai să fim colegi ! Vrem să te cunoaștem și să stăm dе vorbă la un ceai 100% naturist! Te asteptam cu drag in echipa noastra!
Pentru informatii suplimentare, va rog sa ne lasati un CV pe una din adresele dе email : office@fdcnatura.ro/recrutare@fdcnatura.ro.
Va invitam sa vizitati site-ul nostru: https://bewell.ro/


CERINTE

Pentru noi еști candidаtul ideal dacă:
- аi o аtitudinе pozitivă, ești comunicativ, dinamic, convingător, dornic să învеți lucruri noi, îți place să аjuți, să intеracționеzi cu oаmеnii și ești preocupat dе un stil de viаță sănătos. Expеriența pentru аceastă poziție constituie un avantaj

Descrierea jobului

Identifica nevoile clientilor si prezentarea produsele potrivite;
Consilierea clienților în alegerea produselor potrivite nevoilor acestora;
Promovarea și comercializarea produselor din magazine intr-un mod profesional ;
Abilitati de comunicare si relationare;
Pasiune pentru stil de viata sanatos, alimentatie, suplimente naturale;
Preluare marfa in magazine si introducerea lor in aplicatia personalizata magazinului ;
Încasarea și verificarea plăților în numerar/card;
Eliberarea de chitanțe și facturi;
Cunostinte de operare PC,
Participarea la inventar;
Recepționarea mărfurilor și aranjarea produselor la raft.

Nu este obligatorie experiența, dar apreciem dacă ai mai lucrat în vânzări.


BENEFICII OFERITE

Beneficii Oferite
- tichete de masa; bonusuri in functie de performanta; concursuri lunare, multiple bonusuri de vanzare, cadouri lunare , programe de invatare si dezvoltare continua , etc


DESCRIEREA FIRMEI

Descrierea companiei
Fondat în 2009, Floare de Colț este cel mai mare lanț de magazine naturiste & bio din România cu peste 150 de angajați și cu o rețea care cuprinde în prezent peste 42 de magazine în București, Iași, Cluj, Constanța, Brașov, Targu Mures, Sibiu, Bacău, Craiova, Deva, Giurgiu, Arad și alte orașe din țară, localizate în centre comerciale și mall-uri. Parte din grupul FDC Natura Group din 2016, Floare de Colț se află în continuă expansiune și modernizare, cu scopul de a veni în spijinul clienților dornici să adopte un stil de viață sănătos.
B-well.ro este parte a grupului FDC Natura Group care opereaza retelele de magazine afiliate RemediaVert si Floare de Colt.
Având în spate o experiență de peste 8 ani în domeniul produselor naturiste și observând nevoia clienților de a se orienta către un stil de viață mai sănătos, am pus bazele unei echipe frumoase, entuziaste, pozitive, oameni care și astăzi se regăsesc în diferitele activități ale companiei noastre.
Cu o gamă largă de produse și personal calificat să ofere asistență și consiliere clienților, Floare de Colț își propune să fie prima alegere a clienților în ceea ce privește remediile naturiste, alimentația sănătoasă, dietele speciale, silueta și controlul greutății, îngrijire personală, sport și performanță, calitatea produselor și sortimentația unică și diversificată.
Conceptul nostru de magazin reunește diferite game de produse:
Remedii naturiste și suplimente alimentare Alimentație sănătoasă Diete speciale Sport și performanță Silueta și controlul greutății Îngrijire personală Accesorii și parafarmaceutice
Misiunea după care ne ghidăm expasiunea și dinamica din piață:
-să ajutăm la educare și să informăm consumatorii, prin diverse campanii, pliante, gândite împreună cu cei mai importanți colaboratori ai noștri
-să avem un standard peste media magazinelor din acest segment, să recomandăm produse de calitate, oferind clienților consilierea și soluțiile de care au nevoie, cu echipe de consilieri bine pregătiți
-să avem o ofertă completă și adaptată la nevoile și posibilitățile clienților
-să venim întotdeauna în spijinul clienților cu noile trenduri și apariții pe piață.