Consultant Implementare Software Junior

SYNERGIZER Business Solutions

02-04-2007 | EXPIRA LA 08-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

SYNERGIZER isi doreste noi membrii in echipa. Pozitia oferita este de Consultant Junior in proiectele de implementarea Microsoft Dinamics Navision. Postul presupune:
- participarea la proiectele in cadrul echipei de implementare Microsoft Dinamics Navision in partea de analiza, parametrizare si customizare a aplicatiei sub supravegherea sefului de proiect;
- intelegerea modelelor si proceselor de afacere ale clientilor si cerintele acestora;
- participarea la pregatirea utilizatorilor finali in utilizarea aplicatiei prin sesiuni de training;
- participarea la cursurile de specializate si luarea examenelor de certificare.


CERINTE

Pentru a indeplini cu succes sarcinile postului sunt necesare:
- cunostinte cel putin la nivel mediu de contabilitate. Experienta de munca pe un post de contabil/economist cel putin un an. Utilizarea ERP Microsoft Navision Dynamics, Scala, SAP reprezinta un avantaj;
- cunostinte medii de programare si cunostinte foarte bune de operare Word, Excel, Power Point, Outlook;
- seriozitate si perseverenta;
- bune abilitati de comunicare eficienta cu ceilalti membri ai echipei si cu clientii;
- limba engleza (scris si conversational) la nivel bun;
- Dorinta de a dezvolta o cariera in acest domeniu, motivare, adaptabilitate, invatare rapida.
Cunoasterea aplicatiei, experienta in implementarea sau exploatarea sistemului integrat Microsoft Dinamics Navision reprezinta un avantaj.
Studii finalizate sau in curs: Cibernetica, Automatica si Calculatoare, Contabilitate, Finante (sau alte facultati de profil).


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru profesional si meritocratic;
- Pregatire profesionala in cadrul firmei si prin programe de training externe;
- Salariu peste nivelul pietei.


DESCRIEREA FIRMEI

SYNERGIZER (redenumita recent din INTERFIN), creata de Viorel Bitu in 1994, este o firma de consultanta in afaceri, cu expertiza relevanta in strategie si solutii operationale, inclusiv in selectia si implementarea de sisteme informatice. Asociatii firmei provin din cele mai importante firme de consultanta si audit la nivel international (Arthur Andersen, Ernst&Young, KPMG), unde au lucrat, timp de 10-12 ani, pe proiecte diverse, atat pentru mari companii romanesti, cat si pentru companii internationale.
O mare parte din succesul firmei SYNERGIZER este datorat echipei de consultanti. De aceea, suntem mereu in cautare de noi candidati dornici sa-si puna in valoare aptitudinile si cunostintele profesionale, interesati in construirea unei solide cariere profesionale in domeniul consultantei in afaceri.