CONSULTANT IMOBILIAR

COLDWELL BANKER FERDINAND

14-02-2011 | EXPIRA LA 20-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatea principala presupune:
- crearea unui portofoliu propriu de proprietati si clienti
- consilierea acestora;
- medierea tranzactiilor.


CERINTE

- Seriozitate
- Constiinciozitate
- Disponibilitate pentru munca de teren


BENEFICII OFERITE

- comision din tranzactii la un nivel competitiv;
- asigurarea unei promovari masive a portofoliului de oferte prin: publicarea automata a anunturilor pe cele mai mari portaluri de profil, expunere premium garantata de noi, materiale publicitare gratuite (flyere, bannere, mash-uri), articole in mass-media, actiuni publice etc.;
- traininguri periodice;
- telefon mobil fara limita de credit;
- laptop (cu aplicatie performanta de gestionare a portofoliului de oferte si cereri);
- posibilitati de promovare;
- masina (functie de rezultate).

Coldwell Banker Ferdinand ofera avantajul de a lucra sub umbrela unui nume de rezonanta mondiala, mediu de lucru la standarde ridicate si cursuri de pregatire profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul localul al uneia dintre cele mai cunsocute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are sapte puncte de lucru: trei in Bucuresti si patru in afara Capitalei: la Ploiesti, Campulung, Brasov si Piatra Neamt.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 46 de tari cu 3.800 de birouri si 120.000 de brokeri.