Consultant dermato - cosmetic - Studii medicale

HELP NET FARMA

24-02-2011 | EXPIRA LA 10-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana desemnata pentru acest post este responsabila de promovarea produselor cosmetice si dermatocosmetice, in cadrul farmaciilor Help Net, prezentand si recomandand produsele existente, prin evidentierea beneficiilor acestora pentru clienti.


CERINTE

Persoana ideala pentru acest post trebuie sa indelineasca urmatoarele cerinte:

- Medicii rezidenti si studentii inscrisi la Facultatea de Medicina au prioritate;
- Persoana cu excelente abilitati de comunicare, persuasiva, dinamica, orientata spre client, empatica si perseverenta in atingerea obiectivelor;
- Cunostinte privind afectiunile dermato-cosmetice ( tipuri de ten, afectiuni ale tenului, informatii privind tratamente asociate), constituie un avantaj important;

TOATE APLICATIILE TREBUIE INSOTITE DE POZA.


BENEFICII OFERITE

- mediu de lucru profesionist;
- traininguri si posibilitatea dezvoltarii profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

Prima Farmacie Help Net a fost infiintata in Timisoara, in anul 1998. In prezent, Help Net detine peste 90 de farmacii in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Arad, Timisoara, Jimbolia, Sannicolau Mare, Lugoj, Cluj, Alba Iulia, Slobozia si Satu Mare, iar extinderea continua.
Echipa Help Net Farma reuneste mai mult de 800 de profesionisti, cu studii in medicina, farmacie, management, informatica, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistica sau aprovizionare.
Help Net investeste constant in pregatirea profesionala a echipei sale, pentru ca aceasta sa se poata adapta rapid la schimbarile care intervin pe piata si sa poata satisface eficient nevoile clientilor.