Consultant business in domeniul financiar-contabilitate

Novensys

22-03-2007 | EXPIRA LA 28-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferirea de consultanta financiara de business clientilor in sisteme ERP:
-in faza de diagnostic: stabilirea scopului proiectului si a granitelor acestuia, analiza proceselor de business si incadrarea lor in procesele standard;
-in faza de propunere de sistem efectueaza estimarile de buget de servicii necesare activitatilor din etapa de planificare (analiza si proiectare);
-dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clienti.


CERINTE

Cunostinte solide privind organizarea si derularea proceselor financiar-contabile si de business in cadrul companiilor (ex: companii de consultanta, companii care ofera servicii financiar contabile sau companii relevante dpdv al volumului si organizarii activitatii financiar contabile).
Cunostinte generale privind legislatia financiar contabila din Romania si cunosterea generala a standardelor financiare internationale.
Dorinta unei cariere ca si consultant financiar de business.
Cunostinte utilizare ERP reprezinta un avantaj.
Studii superioare economice.
Minim 3 ani experienta in business:
Cunostinte bune limba engleza.
Carnet de conducere.
Abilitate buna de comunicare verbala si, in mod special, scrisa.
Dorinta puternica de perfectionare profesionala continua.
Abilitati bune de negociere.
Abilitati bune pentru sustinerea de prezentari si demonstratii.


DESCRIEREA FIRMEI

Novensys este lider in piata de automatizare a managementului informatiei pentru companiile mari si foarte mari din Romania. Fondata in 1996 sub numele de Bar Code Systems, Novensys ofera servicii integrate de gestiune eficienta a resurselor si datelor, destinate companiilor. Novensys isi propune sa sprijine dezvoltarea mediului de afaceri si crede in lucrul bine facut aplicat in solutii de management al informatiei prin implicare, cunoastere si responsabilitate fata de nevoile si aspiratiile clientilor sai, oferind certitudine, control si confort decizional.