CONSULTANT / ANALIST SOFTWARE

INTEGRISOFT SOLUTIONS

13-02-2011 | EXPIRA LA 19-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- suport clienti: oferirea de raspunsuri si solutii tehnice prin telefon, mail sau on-site
- testarea produsului
- redactarea de documentatie
Pentru nivelul avansat:
- prezentari de produs
- implementari ale produsului
- specificatii pentru dezvoltare produs existent sau produs nou
- analiza in vederea adaptarii la cerintele clientului


CERINTE

- Capacitate de invatare rapida
- Bune abilitati de comunicare si persuasiune
- Orientare catre client si catre rezultate
- Capacitate de planificare si organizare a activitatii
- Spirit de echipa, atitudine pozitiva
- Integritate, loialitate, seriozitate
-Disponibilitate deplasari in tara.


BENEFICII OFERITE

- pachet de bonusuri si beneficii conform performantelor;
- oportunitati deosebite de dezvoltare personala si a carierei in domeniul IT&C;
- mediu de lucru tanar si profesionist


DESCRIEREA FIRMEI

Integrisoft este o companie infiintata in 1999, activand in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii software adresate organizatiilor. In ultimii ani, activitatea noastra a cunoscut o transformare majora, odata cu conceperea si dezvoltarea unor produse moderne, bazate pe tehnologie web de generatie noua (platforma ASP.NET/SQL Server).
Detinem o pozitie de lider de piata pe segmentul administratiei publice cu AvanTax, o aplicatie de taxe si impozite locale, avand printre clienti unele dintre cele mai importante primarii din Bucuresti si din celelalte regiuni ale tarii.
Succesul obtinut intr-un domeniu de complexitate ridicata, ne-a motivat sa dezvoltam si alte produse software adresate administratiei publice, reunite sub forma unui sistem integrat in suita Avansis, care ne dorim sa fie recunoscut ca o solutie de referinta pe piata de profil.
Investim de mai bine de un an de zile in dezvoltarea celei de a doua divizii, cu solutii economico-financiare de tip ERP, prin produsul Sertimo destinat in special companiilor private.
O alta directie de dezvoltare sunt solutiile software la cheie, bazandu-ne pe valoroasa experienta dobandita in cei peste 8 ani de experienta. Cresterea continua a numarului de clienti si parteneri ne-a determinat sa ne dezvoltam din punct de vedere organizational si al valorii individuale, pentru a face fata unei cresteri cu peste 100%, atat a echipei, cat si a cifrei de afaceri.
Integrisoft isi propune sa perfectioneze, sa dezvolte, sa motiveze si sa inspire fiecare angajat al sau, punand accent pe inovatie, integritate, munca in echipa, pe dezvoltarea continua profesionala si personala.
Succesul se datoreaza in primul rand recrutarii si formarii unor profesionisti, care inteleg ca fiecare membru trebuie sa aduca un plus semnificativ de valoare companiei.
Fii un plus in cresterea noastra!
www.integrisoft.ro, hr@integrisoft.ro