Consultant în companiile partenere Q-Life Group

Agentie de NeuroMarketing Q-Life Neuroscience

30-09-2015 | EXPIRA LA 02-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

OPREȘTE-TE AICI!

Inainte de a cauta anuntul urmator citeste-l cu atentie pe acesta. Asculta-ti fler-ul si ia o decizie memorabila. Ai gasit exact ce-ti trebuie.
Daca tot ce-ai incercat pana azi nu te-a multumit ai in fata solutia schimbarii. Ai in fata solutia vanzarilor de mâine. Iubesti succesul? E momentul sa faci pasul.

AI GASIT CEVA CU ADEVARAT DIFERIT

Compania pentru care cautam oameni ca tine se diferentiaza de toate celelalte din piata prin ceva cu adevarat unic : este singura companie multi-nationala din România care a fost înfiintata in urma cu peste 180 de ani de Casa Imperiala a Austriei sau mai exact de Arhiducele Johann fratele împaratului Franz Josef.
Dacă cele 8 posturi vor fi completate pâna te gândesti sa aplici mai ai înca o șansă excelenta : firma de brokeraj Risc Total Asig – broker de top premiat la nivel național în 2014 cu premiul pentru creativitate oferit de Grupul Media Xprimm. Câștigurile pe care le poți avea aici sunt la fel de bune. (vezi câteva detalii pe http://www.neuroasigurari.ro/index.php/partnership/rta-broker)


CERINTE

CELE MAI MARI CÂSTIGURI TE ASTEAPTA

Câstigul tau este multiplu, cert si garantat în toate cele trei mari planuri:

FINANCIAR – pentru ca beneficiezi de :
- finantari bune de pâna la 1.300 de lei oferite de compania de asigurari
- în plus primesti comisioane de până la 70% (cele mai mari din piata) pentru vânzarile tale sau între 70%-80% în broker
- si o serie de bonusuri consistente (lunar, trimestrial si anual) pentru performante superioare

STRATEGIC – primesti training specializat si instruire permanenta pentru a-ti creste calitatea performantelor în managementul vânzarilor și a munci mai usor

PERSONAL – sanse exceptionale de a promova in viitor si a-ti realiza visul : o cariera sigura si solida pe termen lung.


BENEFICII OFERITE

SI MAI PRIMESTI CEVA CU TOTUL SPECIAL

Ai suficienta determinare, creativitate si spirit antreprenorial? Daca raspunsul tau e da si rezultatele tale vor fi peste medie atunci ai marea oportunitate de a primi din partea companiei un program de perfectionare profesionala unic în România : programul NeuroMatrix de la Q-Life Neuroscience.
Compania Grawe România S.A. este prima si singura companie din piata asigurarilor life – non – life care investeste în cei mai buni oameni programe aplicate de instruire si antrenare în NeuroLeadership si NeuroSales bazate pe cele mai noi descoperiri din neuroștiinte.
Brokerul Risc Total Asig este unul dintre co-fondatorii programelor ”Q”.
Poti gasi câteva detalii despre programele NeuroMatrix pe adresa www.neuroasigurari.ro


Te invitam la o discutie privata în sediul central al companiei din strada Vulturilor nr.98 A sector 3 Bucuresti unde vei afla toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie inspirată.


DESCRIEREA FIRMEI

Q-Life Technology împreună cu Q-Life Neuroscience fac parte din Q-Life Group, un grup de firme care au ca obiectiv aducerea în business-ul românesc al celor mai importante descoperiri din noile ”științe ale creierului” (neuroștiințele) care pot fi aplicate în mediul de afaceri.