Consilier Juridic Definitiv

Asociatia Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor

04-02-2011 | EXPIRA LA 07-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Asigura consiliere juridica in toate fazele si pe toata problematica proiectului
-Participa la realizarea procedurilor de achizitii
-Asigura realizarea si urmarirea din punct de vedere juridic a contractelor realizate in cadrul proiectului.


CERINTE

Studii universitare juridice cu licenta, Consilier Juridic Definitiv, membru al Asociaţiei Profesionale a Consilierilor Juridici, experienţă profesională de peste 3 ani, cunoştinţe in domeniul achizitiilor publice, utilizare PC, abilităţi de coordonare, comunicare, organizare.


DESCRIEREA FIRMEI

ALIAT - Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor este o organizatie non-guvernamentala, o asociatie de profesionisti in sanatate mintala, una din primele organizatii profesionale care activeaza in domeniul adictiilor din Romania, fondata in 1993. www.aliatong.ro
Asociatia Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomanilor, anunta inceperea implementarii proiectului strategic cu titlu "Centrul de Incluziune sociala pentru persoanele dependente de alcool", care face obiectul Contractului de Finantare cu numarul POSDRU/96/6.2/S/53577. Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - 2007-2013, Axa Prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale" Domeniul major de interventie 6.2 "Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii". Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni, 03.01.2011 - 31.12.2013, valoarea asistentei financiare nerambursabile solicitate este de 6,974,220 Lei.