Consilier Juridic

CNIPMMR

24-10-2009 | EXPIRA LA 30-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura consultanta si asistenta juridica.
Urmareste respectarea legalitatii activitatilor desfasurate in cadrul departamentului proiecte.
Actualizeaza permanent informatiile referitoare la noile modificari de legislatie.
Realizeaza informari privind modificarile legislative si actele normative de interes pentru desfasurarea activitatilor in departament.
Formuleaza propuneri, puncte de vedere juridice cu caracter consultativ.
Avizeaza toate documentele cu caracter de norme si regulamente care reglementeaza activitatile desfasurate in cadrul departamentului proiecte.
Reprezinta interesele CNIPMMR in fata instantelor judecatoresti si a altor organe de jurisdictie.


CERINTE

Sa fie consilier juridic definitiv si membru al unei asociatii profesionale a consilierilor juridici (constituita in conformitate cu reglementarile legale privind asocierea si constituirea de persoane juridice).
- Sa aiba experienta profesionala de minim 3 ani si bune cunostinte de drept civil, drept comercial, dreptul muncii si cunostinte temeinice in domeniul achizitiilor publice.
- Operare PC, Microsoft Word, Microsoft Excel.


DESCRIEREA FIRMEI

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), confederatie patronala Romana de IMM-uri, organizatie non-profit, neguvernamentala, apolitica, cu personalitate juridica. Misiunea CNIPMMR, consta in promovarea si apararea intereselor economice, de productie, comerciale, juridice si de orice alta natura ale intreprinderilor private mici si mijlocii din Romania, la nivel international, national, regional si local.