Consilier Juridic

Perform HR

10-09-2009 | EXPIRA LA 16-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Perform HR recruteaza pentru unul din clientii sai o companie cu capital integral romanesc care presteaza servicii in domeniul climatizarii, ventilatiei si aerului conditionat.

Responsabilitati:
- Elaboreaza contractele necesare desfasurarii activitatii firmei si urmareste legalitatea incheierii contractelor cu terti.
- Mentinerea relatiei contractuale cu beneficiarii si furnizorii (pregatire si negociere contracte, dispute contractuale, litigii)
- Ofera asistenta in activitatea de oferire a serviciilor, suportului juridic al firmei, elaborarea documentatiei interne,perfectarea contractelor comerciale si a altor acte juridice semnate de companie.
- Verificarea si rezolvarea procedurile necesare recuperarii sumelor restante de la clientii firmei (notificari, instiintari, somatii, plangeri in instanta daca e necesar)

- Identifica si analizeaza cauzele generatoare de litigii si actioneaza pentru reducerea incidentei acestora.
- Acorda asistenta juridica departamentelor din cadrul firmei, asigurand legalitatea documentelor intocmite de acesta.
- Pregateste documentatia pentru obtinerea diferitelor avize si autorizatii necesare bunei functionari a firmei si se ocupa de reinnoirea celor in curs de expirare / expirate
- Mentinerea relatiei cu Registrul Comertului si alte institutii juridice


CERINTE

- Experienta anterioare de 2-3 ani pe un post similar.
- Studii superioare juridice
- Experienta in redactarea si verificarea de contracte comerciale
- Cunoasterea legislatiei: Drept Comercial, Dreptul muncii, Drept civil si fiscal
- Cunostinte MS Office
- Cunostinte bune de limba engleza - preferabil vocabular de specialitate (terminologie)
- Flexibilitate, rezistenta la stres
- Capacitate de analiza si sinteza
- Abilitati foarte bune de comunicare


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Perform HR este o agentie de recrutare specializata pe pozitii de tip entry si middle, avand drept clienti unele dintre cele mai mari companii multinationale din Bucuresti.

Domeniile de recrutare acoperite de PERFORM HR sunt: IT, Financiar - Contabil, BPO, Limbi Straine, Administrativ, Logistica, Retail, Vanzari si Marketing.

Echipa de recrutare este formata din consultanti profesionisti cu o experienta bogata in domeniu, orientati catre promptitudine si catre o integrare rapida si eficienta a candidatilor recomandati in cadrul companiilor - client.

Totodata, PERFORM HR organizeaza evenimente de cariera pentru tineri profesionisti: JOBfest 2005 - 2008, INTERNSHIP 2008 si Career Days, care aduc fata in fata tinerii candidati cu cele mai competitive companii din Romania.

Aplica acum la office@performhr.ro pentru o cariera in domeniul dorit!