Consilier imobiliar

SC SPLENDID EVENTS SRL-RE/MAX Elite

17-05-2011 | EXPIRA LA 16-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti/ai fost agent imobiliar sau iti doresti sa intri in acest domeniu, iti plac oamenii, vanzarile si ai spirit antreprenorial, vrei sa lucrezi la un nivel superior in imobiliare, avand posibilitatea de a fi in propiul business dar nu de unul singur, dorind sa te dezvolti profesional, sa faci parte dintr-o echipa energica si sa-ti maresti castigurile, atunci esti exact ceea ce noi cautam.


CERINTE

Responsabilitatea de a genera oportunitati de a-si dorii independenta financiara si a se perfectiona pentru a fi profitabil, sa aiba o atitudine proactiva in relatiile cu clientii si sa fie responsabil. Training in cadrul biroului pentru dezvoltare profesionala, posibilitatea de a te perfectiona 24/24 printr-o retea de satelit, avand acces la traininguri si programe de inalta calitate, fiind singura companie care are o retea de satelit. Posibilitatea de a face traininguri inafara biroului sau al tarii, birou central, brand recunoascut international, consultanta juridica, soft specific pentru generare de oportunitati.


BENEFICII OFERITE

RE/MAX este unul din cele mai reprezentative brand-uri internatinonale in domeniul imobiliar. Brand-ul RE/MAX fiind asociat cu agenti profesionisti din intreaga lume. Fondat in 1973 de agenti pentru agenti, este leader mondial in numarul de tranzactii realizate anual. Nimeni nu vinde mai mult decat RE/MAX in lume.
RE/MAX Elite este unul din birourile RE/MAX Romania, dorim ca fiecare agent sa fie bine pregatit, un agent de top, cu prestanta iar acest lucru sa se regaseasca in castigurile si recomandarile acestuia.


DESCRIEREA FIRMEI

RE/MAX este unul din cele mai reprezentative brand-uri internatinonale in domeniul imobiliar. Brand-ul RE/MAX fiind asociat cu agenti profesionisti din intreaga lume.
RE/MAX Elite este unul din birourile RE/MAX Romania, dorim ca fiecare agent sa fie un agent bine pregatit, de top iar acest lucru sa se regaseasca in castigurile si recomandarile acestuia.