Colaborator mecanic, tehnician service

MACH FOREIGN TRADE DISTRIBUTION

26-09-2008 | EXPIRA LA 02-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIEREA COLABORARII:
- Realizarea produsului finit sau a unor executii de montaj dupa schitele intocmite de inginerul proiectant


CERINTE

COLABORATOR PART TIME SAU IN FUNCTIE DE PROIECT

COLABORATORUL IDEAL:
- tehnician sau mecanic pentru participarea la executia unor sisteme integrate formate din echipamente industriale: conveioare, sisteme de ambalare, etc.(a se vedea site-ul companiei)
- seriozitate
- abilitati tehnice, de control si de lucru cu dispozitive si scule
- responsabilitate pentru lucrarile efectuate

CERINTE:
- experienta ca mecanic, tehnician service
- lucrari part- time in functie de proiectele contractate cu clientii din Bucuresti si din tara


BENEFICII OFERITE

- bonusuri in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata din 1994, firma MACH FTD a devenit leader de piata in furnizarea solutiilor integrate de marcare-inscriptionare, manipulare si transport intern, ambalare, impachetare si paletizare.

Firma MACH FTD isi propune sa dezvolte si sa mentina relatii de parteneriat in afaceri deschise si corecte cu clientii, venind in intampinarea cerintelor clientilor interni si externi.

In firma Mach S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client prin profesionalismul angajatilor.

Politica MACH in domeniul resurselor umane se axeaza pe dezvoltarea unui mediu de lucru productiv si profesional, pe crearea unui set de aptitudini, cunostinte si abilitati de inalta calitate, cat si a unui sistem de lucru concurential si performant.

Compania noastra are un personal de 38 angajati.

Principalele obiective in domeniul resurselor umane sunt:

1. Dezvoltarea unor sisteme de crestere profesionala, training, informare, care sa permita angajatilor MACH sa-si desfasoare activitatea in concordanta cu cerintele companiei si cu asteptarile clientilor

2. Imbunatatirea comunicarii interne si implementarea unui sistem de cross-training care sa permita schimbul de idei si informatii intre departamente si angajati din diferite departamente

3. Crearea unui mediu de lucru care sa incurajeze si sa sustina productivitatea, inovatia, siguranta , un nivel decent al calitatii vietii


Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii de calitate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Compania noastra este gata sa va ajute in cariera Dvs., ca urmare va rugam sa ne trimiteti direct CV-urile insotite de o scrisoare de intentie si o fotografie tip buletin sau pasaport direct prin intermediul site-ului sau pe adresa:
mach@mach.ro
Numai persoanele care intrunesc in mod cumulativ cerintele prevazute in descrierea job-ului vor fi invitate la un interviu.

Pentru mai multe detalii despre compania MACH, va rugam sa vizitati site-ul:
www.mach.ro