Colaborator - Avocat

Cabinet AVOCAT

29-09-2008 | EXPIRA LA 05-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

CABINET de AVOCAT cauta ABSOLVENT de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII

Colaborarea se doreste ca fiind un raspuns la necesitatile cabinetului si o oportunitate pentru absolventii de drept care doresc sa dobandeasca cunostinte practice in domeniul dreptului comercial si al dreptului civil sub forma unei colaborari inainte si dupa sustinerea examenului de admitere in barou.

Trimite?i CV-ul dvs., o scrisoare de intentie si o copie a foii matricole si a diplomei de licenta (in format pdf sau jpg) la adresa de e-mail job.avocat@gmail.com.
Candidatii selectionati in urma analizei CV-urilor si a actelor de mai sus vor fi contactati în maxim 2 zile de la data primirii mesajului, in vederea unui interviu.


CERINTE

Cerinte minimale obligatorii: licentiat in drept, cunostinte solide de drept în domeniul de interes, responsabilitate, comunicativitate, rezistenta la stres, dinamism, cunoasterea la nivel mediu-avansat a limbii engleze, cunostinte de operare PC.


BENEFICII OFERITE

Conditii oferite: cabinet in Bucuresti - Sectorul 3, zona apropiata instantelor de judecata, spatiu de lucru propriu, dotari si logistica necesara desfasurarii activitatii, program de lucru flexibil.
Candidatilor care, dupa perioada de proba in cadrul cabinetului, vor promova examenul de barou, li se asigura indrumare pe perioada stagiaturii, inclusiv incheierea contractului de colaborare.


DESCRIEREA FIRMEI

Cabinet de Avocat specializat in drept comercial si civil