Client sub acoperire IN TOATA TARA!

Schoppers

10-08-2016 | EXPIRA LA 12-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cumparatorii sub acoperire” (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.Acestia sunt in permanenta legatura cu Shoppers si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la noi. Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiecte.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport detaliat al celor observate, care se va trimite fara intarziere catre Shoppers.


CERINTE

O prima cerinta ar fi seriozitatea. Este necesar ca shopperul sa fie obiectiv sa nu trimita in raport informatii eronate. De asemenea, este foarte important ca vizitele sa fie facute la timp iar raportul sa fie si el trimis inaintea expirarii termenului limita.

Cumparatorul sub acoperire trebuie sa aiba disponibilitatea de a fi contactat telefonic sau prin e-mail oricand este nevoie el. Trebuie sa aiba acces in permanenta la Internet pentru a observa in timp util eventualele notificari sau modificari ale scenariului si astfel sa tina cont de ele cand efectueaza vizita, dar si pentru a trimite cat mai repede evaluarea lui.Spiritul de observatie si atentia la detalii nu trebuie sa lipseasca intrucat raportul trimis in urma vizitei trebuie sa fie cat mai complet si detaliat posibil. De asemenea este necesar ca dvs sa retineti cat mai bine scenariul vizitei.


BENEFICII OFERITE

Oferta (bonusuri, beneficii)- obtinerea unui venit suplimentar in timpul liber- program foarte flexibil- comision peste media pietei.


DESCRIEREA FIRMEI

Descrierea companiei

SHOPPERS este leaderul pietei de mystery-shopping in Romania, prima firma romaneasca recunoscuta de Asociatia Mondiala de profil. SHOPPERS lucreaza cu cele mai moderne metode si instrumente si deruleaza continuu parteneriate internationale pe diverse proiecte.
SHOPPERS este prima firma romaneasca de mystery shopping ce are operatiuni active in alte tari (Serbia, Macedonia, Croatia, Slovenia, Grecia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Letonia, Lituania, Estonia, Republica Moldova, Cehia, Ukraina, Rusia, Kazakhstan, Mongolia)