Centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness recruteaza MANICHIURISTA-PEDICHIURISTA si Coafeza/Hairstylist.

B.ENERGY Body&Mind Fitness

09-01-2013 | EXPIRA LA 11-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Manichiurista-Pedichiurista
-oja semipermanenta
-unghii tehnice (false)
-mani-pedi spa

Coafeza/Hair stylist
-tuns
-vopsit
-coafat


CERINTE

Cautam persoane carora le face placere sa comunice cu clientii, au o atitudine pozitiva si sunt dispuse sa se perfectioneze continuu. Cerintele minime sunt: experienta de cel putin 2 ani si disponibilitate de a lucra in regim de plata la procent.


DESCRIEREA FIRMEI

B.Energy Concept

Energie. De fapt… ENERGIIIIEEEE, sa se auda bine! Pentru ca, asa cum spune si numele, in jurul acestui cuvant se invarte intregul concept B.Energy. Pentru ca totul este energie. Pentru ca, daca vrei o schimbare in mai bine, daca iti doresti mai mult tonus, o forma fizica mai buna, citesti randurile potrivite, esti in directia buna. Totul incepe din interior, totul este energie. Tu decizi cat de energic(a) vrei sa fii, noi te ajutam!
Patru mari directii
Vorbim despre un concept si nu doar despre o sala de fitness: B.Energy abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness, estetica. Acestea sunt gandite si testate sa te motiveze suficient cat sa poti face schimbarea si sa o mentii in timp ce te simti bine. Este gandita astfel incat sa iti placa si sa generezi fara frustrari resursele necesare schimbarii.