Cautam Account Manager cu experienta

The Mansion Advertising

20-11-2013 | EXPIRA LA 22-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce cautam?
Un Account Manager care crede ca nimic nu este imposibil, care vrea si de cele mai multe ori poate muta muntii din loc si care gaseste solutii, nu probleme. Practic un creativ foarte organizat.


CERINTE

Postul de Account Manager este complex si implica foarte multe activitati si responsabilitati. Iata doar cateva dintre ele:
- Mentinerea legaturii cu clientul si coordonarea proiectelor in interiorul agentiei, pornind de la briefuri, la bugete, prezentari, timinguri, productie si, desigur, implementare.
- Capacitatea de a scrie un brief si de a evalua obiectiv (adica pe brief) munca creativa, atat conceptele pentru materiale, campanii, evenimente, cat si executiile (key visual, scripturi de spoturi TV si Radio, POSMs etc)
- Pregatirea bugetelor catre client
- Pregatirea si implementarea campaniilor.
- Realizarea prezentarilor si rapoartelor post-campanii
- Negocierea cu furnizorii si coordonarea acestora pe toata durata proiectelor

Ce experienta dorim?
Cautam pe cineva experienta de minim 1 an intr-o agentie. Se pune si internship-ul. Preferabil sa ai experienta de BTL, in special in-store (campanii in magazin, activari, POSM), cat si in organizare de evenimente.


BENEFICII OFERITE

Ce oferim?
Un loc in care poti sa folosesti experienta pe care o ai deja si sa inveti chiar mai multe, unde poti sa te dezvolti.
Salariu motivant, un mediu de lucru destins de cele mai multe ori dar sub presiune atunci cand sunt deadline-uri de respectat, colegi tineri si entuziasti.
Mai plusam cu jocuri pe PS3, un sediu instil Gaudi si parcul Herestrau la doi pasi


DESCRIEREA FIRMEI

The Mansion Advertising is a BTL and Advertising company which delivers its clients the added value needed for their product or service to get the attention and to capture the heart of the consumer.

The Mansion Advertising relies on people from multinational companies and agencies, with more than seven years of experience in marketing and advertising.