CATIA V5 Team Leader pentru Industria Aerospatiala (m/f)

GURUCAD SRL

21-10-2016 | EXPIRA LA 20-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

In prezent suntem in cautarea unui Team Leader pentru Industria Aerospatiala in consolidarea echipei noastre de Inginerie Aerospatiala in biroul nostru din Bucuresti, Romania.
Pe pozitia de Team Leader pentru Industria Aerospatiala veti coordona o echipa motivata si dinamica de inalta calificare pe proiecte in Industria Aerospatiala.

Responsabilitati:
Proiectare in CATIA V5 a componentelor de structura primară și secundară, module de cabină si sisteme pentru avioanele Airbus/Boeing;
Executarea proiectelor si subproiectelor, în strânsă coordonare cu echipele de proiect din Germania;
Responsabil(a) pentru coordonarea unei echipe de 5-10 Design Engineers;
Activitati de Project Management (project tracking, deliverables follow-up...);
Efectuarea investigatiilor DMU (clash/clearance);
Lucrul cu DQN, RDR, NC si alte alte documente specifice Airbus/Boing;
Raportarea de non-conformitati in cadrul proiectelor;
Crearea desenelor de fabricatie si instalare din cadrul avionului (avantaj cunoasterea metodelor Airbus A350XWB Installation Drawings);
Crearea de BoM in formatele cerute de client;


CERINTE

Cerinte:
Studii de inginerie în industria aerospațială sau inginerie mecanică;
Minim 3 ani experienta ca Team Leader in industria aerospatiala, alternativ 8 ani de experienta ca Design Engineer in industria aerospatiala
Minim 8 ani experiență anterioară în proiectele Airbus A350XWB (structura primară și secundară, module de cabină si sisteme) si minim 2 ani experiență anterioară în proiectele Boeing (VVIP – green aircrafts refurbishment)
Cunoasterea metodelor si proceselor de lucru Airbus A350XWB/Boeing pentru CATIA V5
Cunoasterea Airbus A350 Toolset – CATIA V5, ENOVIA VPM, PDMLink SSCI / CC, CADint este obligatorie
Cunostinte foarte bune MS Office (Word, Excel, PowerPoint și Outlook)
Cunostinte foarte bune de desen tehnic (Airbus si Boeing standards)
Fluenta in scriere și vorbire lb. engleză și/sau în limba germane
Persoana proactiva, motivata, comunicativa, deschisa la nou, inovatoare

Daca indepliniti toate cerintele si calificarile necesare acestui post, suntem incantati sa va primim aplicarea complete, inclusiv referintele de la locurile de munca anterioare, data de incepere si asteptarile salariale pe adresa de e-mail: hr(at)gurucad(dot)ro.

INFO : Va multumim pentru interesul acordat societatii noastre si pentru transmiterea aplicatiilor dvs. Toate CVurile sunt atent analizate si salvate in baza de date a companiei. Cu toate acestea, va aducem la cunostinta ca in urma acestui anunt, vor fi contactati numai candidatii compatibili cu postul disponibil.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in Octombrie 2011 cu accent pe suport pentru GURUCAD Germania in Conceptie, Proiectare - ca Partener Off-Shore GURUCAD SRL realizeaza proiecte de Inginerie si IT in sistemul work-package pentru diferite industrii (Aerospace, Automotive, Medical, Robotica, Construcții Navale, Customer Goods) de la cerintele clientului pana la produsul final.
In activitatile pe care le desfasuram suntem condusi de urmatoarele principii:
- Succesul deplin in realizarea proiectelor;
- Realizarea livrarilor peste asteptarile clientului;
- Promptitudine si competente tehnice avansate pentru finalizarea proiectelor la parametri inalti;
- Proiectele sunt realizate dupa aceleasi proceduri ca si la GURUCAD Germania (mentalitatea germana)
Alte arii de activitate ale GURUCAD SRL sunt: 3D / 2D design de produs, Consultanta, Traininguri, Servicii si Produse IT. Suntem implicați activ în standardizarea proceselor de lucru ale companiilor prin furnizarea de soluții (training, metode, automatizare - macro-uri, API), care sa le ajute in reducerea timpului de realizare a unui produs și construirea de procese stabile corporative care sa îmbunătățeasca know-how-ul general al companiei pentru produsele viitoare.
Inginerii noștri au mai mulți ani de experiență în mai multe industrii-cheie (Aerospace, Automotive, Medical, Robotica, Construcții Navale, Customer Goods) fiind capabili sa se descurce in situatii care sunt fara iesire chiar si pentru clientii nostri.
(www.gurucad.ro)