Business Unit Manager

MARKET PLUS INTERNATIONAL

25-02-2010 | EXPIRA LA 03-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiune : Conduce o Unitate de Business care se ocupa de promovarea si vanzarea produselor, echipamentelor si solutiilor comerciale - software si hardware catre industriile consacrate. Raporteaza National Sales Manager.
- Formuleaza politicile si strategia de actiune in piata ce au ca scop castigarea de noi business-uri/clienti.
- Dezvolta impreuna cu consultantii din dep.Dezvoltare un portofoliu de solutii integrate (echipamente si software) dedicate fiecarui tip de client, care folosesc produsele furnizorului extern.
- Negociaza cu furnizorul extern conditii comerciale (preturi, termene de plata, discount-uri, timpi de implementare, etc) si semneaza contracte avand ca obiect solutiile comerciale din portofoliul sau.
- Este responsabil de planificarea si atingerea tintelor de vanzare si distributie ale Unitatii de Business pe care o conduce prin toate canalele de distributie (vanzari proprii, vanzari directe, vanzari indirecte prin parteneri)
- Propune si supervizeaza implementarea activitatilor de marketing pentru echipamentele/solutiile din portofoliul sau, participa la intalniri cu clientii si partenerii, la forumuri si conferinte de specialitate, alte evenimente organizate de industrie.
- Propune si supervizeaza implementarea activitatilor de training pentru consultantii de vanzare si ai partenerilor.
- Intocmeste rapoarte de activitate/previziuni, monitorizeaza activitatea competitiei, tendintele de dezvoltare ale pietei de profil,etc.


CERINTE

- Absolvent de studii superioare in inginerie , IT sau economice.
- Experienta de minim 3 ani in vanzari consultative de solutii integrate de echipamente tehnice, componente IT, software.
- experienta in managementul de proiect si coordonare a unor echipe inter-departamentale, in scopul promovarii si vinzarii de proiecte complexe de solutii integrate, hardware si software.
- foarte buna cunoastere a tehnicilor de vanzare consultativa (training de specialitate, in avantaj)
- abilitati excelente de comunicare, negociere si relationare.
- disponibilitate pentru deplasari frecvente in tara si strainatate.
- limba engleza - excelent, limba germana - in avantaj, MS Office(Power Point), carnet auto.


DESCRIEREA FIRMEI

Consultanta generala in Resurse Umane, recrutare si selectie, training de personal.

Clientul nostru este o cunoscuta companie multinationala, cu o solida cultura organizationala; in acest moment cauta profesionisti - locatia Bucuresti - pentru pozitia : ORACLE DBA - 1 poz.