Business Development Manager

STADLER AGRO SOLUTIONS

20-03-2020 | EXPIRA LA 20-03-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile unui Business Development Manager:

Creeaza pozitia pe piata prin localizarea, dezvoltarea, definirea, negocierea si incheierea relatiilor de afaceri.
Un Business Development Manager se ocupa de crearea strategiilor de marketing pentru a vinde produsele companiei. Acesta se ocupa de localizarea clientilor, definirea produselor, negocierea si inchiderea contractelor.


CERINTE

Identifica ultimele trenduri prin cercetarea industriei, a evenimentelor, publicatiilor si a pietei; Identifica sau propune potentiale oferte de afaceri prin contactarea de parteneri; Descopera si exploreaza noi oportunitati de dezvoltare; Cerceteaza potentialele oferte de afaceri prin analizarea strategiilor de marketing, analizand cerintele pietei, potentialul cumparatorilor si veniturile acestora; rezolvarea prioritatilor interne; recomanda investitii în capitaluri proprii. Elaboreaza strategii si pozitii de marketing si negociere prin studierea avantajelor si a riscurilor; examinarea riscurilor si a potentialului; estimarea nevoilor si a obiectivelor partenerilor. Incheie noi negocieri, asigurandu-se de elaborarea si negocierea contractelor, pentru fiecare client in parte. Protejeaza organizatia prin pastrarea confidentialitatii informatiilor. Se documenteaza constant si isi imbunatateste cunostintele citind materiale de specialitate, fiind la curent cu noile strategii de marketing si participand la evenimente si conferinte relevante. Imbunatateste reputatia companiei prin explorarea de oportunitati si adaugand un plus de valoare produselor si serviciilor.

Competente si calificari:

Pasiune pentru marketing, motivare pentru vanzari, abilitati de prospectare, planuri de vanzari, vanzari in functie de nevoile clientilor, managementul teritorial, cunoasterea pietei, persoana dinamica, orientata spre atingerea obiectivelor.


BENEFICII OFERITE

Beneficii oferite: Salariu motivant (in functie de cunostinte si experienta). Stabilitate, mediu de lucru placut si o atmosfera relaxata.

Desigur, poti enumara orice alte beneficii le oferi angajatilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Stadler Agro Solution este o companie cu capital privat, specilizata in solutii pentru nutritia culturilor agricole.
STADLER AGRO SOLUTIONS este importator exclusiv al produselor CODA,dezvoltate de SAS- Spania in Romania.
SAS este un pionier de peste 30 de ani în implementarea conceptului de soluţii sustenabile pentru agricultura. Este o companie globală prezentă în peste 40 de pieţe pe 5 continente.
Ne place sa ucram impreuna cu fermierii pentru coordanarea si sprijinirea lor in realizarea de productii maxime de calitate, in conditii de sustenabilitate.
Sprijinim fermierii nu numai cu produse de calitate ci si cu consultanta tehnica de specialitate si programe de fertilizare personalizate.