Job expirat
CANDIDATUL IDEAL:
• Experienta relevanta in domeniu, de minim 3 ani, preferabil obtinuta in cadrul unui restaurant renumit sau restaurantul unui hotel
• Viziune in crearea meniurilor si arta ingredientelor
• Abilitatea de a lucra in echipa, de a organiza munca sa, dar si a celor din jur, de a fi un adevarat model pentru cei din jur.
• Certificare pentru acest post, eventual recomandari, atestat sau diploma de absolvire a unei scoli in domeniu.
• Persoana serioasa, amabila, foarte organizata, punctuala si responsabila.
CANDIDATUL IDEAL:
• Experienta relevanta in domeniu, de minim 3 ani, preferabil obtinuta in cadrul unui restaurant renumit sau restaurantul unui hotel
• Viziune in crearea meniurilor si arta ingredientelor
• Abilitatea de a lucra in echipa, de a organiza munca sa, dar si a celor din jur, de a fi un adevarat model pentru cei din jur.
• Certificare pentru acest post, eventual recomandari, atestat sau diploma de absolvire a unei scoli in domeniu.
• Persoana serioasa, amabila, foarte organizata, punctuala si responsabila.
alimentatie publica