BTL Field Support / Supervisor/Team leader

ACTIV AD

29-05-2010 | EXPIRA LA 04-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura suportul in implementarea proiectelor BTL, se subordoneaza si colaboreaza strans cu City Managerul local, desemnat de Agentie.
-Coordoneaza echipele de promoteri si supervizeaza activitatea acestora in raport cu materialele de training puse la dispozitie.
-Preda si preia zilnic materiale logistice necesare implementarii proiectelor BTL din fiecare locatie respectand cu strictete intervalele orare stabilite si raspunde prompt solicitarilor de a asigura eventualele necesitati logistice neprevazute.
- Intocmeste si transmite periodic (zilnic/saptamanal) City Managerului/Agentiei rapoarte de informare cu privire desfasurarea proiectelor
- Realizeaza rapoarte de evaluare a activitatii promoterilor si semnaleaza in timp real City Managerului/Agentiei eventualele abateri de la regulile stabilite in materialele de trening.
-Se implica si asigura suportul in rezolvarea situatiilor neprevazute care ar putea afecta buna desfasurare a proiectelor de field ale Agentiei.


CERINTE

- Minim 1 an experienta intr-o agentie de BTL, pe o pozitie asemanatoare
- Spirit de echipa, entuziasm, punctualitate, aptitudini de organizare
- abilitatea de a rezolva situatiile limita aparute
- carnet categoria B (minim 2 ani) + autoturism propriu
- Bune abilitati de coordonare, planificare si organizare


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie BTL oferina servicii de promotion marketing, trade marketing & suport pentru category management, event & field marketing