Broker Asigurari

Neoland Asigurari

29-03-2011 | EXPIRA LA 28-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Neoland Asigurari cauta persoane dinamice pentru postul de broker asigurari generale.


CERINTE

Cerinte:
- abilitati de comunicare si negociere;
- orientare catre obiective;
- tenacitate si rezistenta la stres;
- gandire analitica;
- identificarea rapida a potentialului de risc;
- disponibilitate pentru deplasarea pe teren;
- promovarea produselor pe piaţa locala a asigurarilor;
- experienta in domeniu reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- pachet de beneficii motivant;
- cele bune comisioane de pe piata!;
- telefon cu minute incluse;
- training gratuit;
- suport tehnic;
- premii oferite in functie de performante;


DESCRIEREA FIRMEI

NEOLAND ASIGURARI are ca obiect unic de activitate servicii de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor.
Echipa noastra este pregatita sa raspunda prompt la orice solicitare in domeniu venita din partea clientilor proprii, precum si a potentialilor clienti.

NEOLAND ASIGURARI incepe sa-si extinda activitatea in ritmul de dezvoltare si modernizare al partenerilor nostri. Acest ritm de dezvoltare determinat de dinamica inregistrata in industria de pe piata romaneasca a asigurarilor ne impune efortul de a ne adapta si perfectiona in scopul oferirii unor servicii de asigurare la cele mai ridicate standarde.
Acest fapt implica din partea noastra o preocupare permanenta pentru a fi la curent cu toate noutatile in domeniu in scopul prezentarii ofertelor promovate de asiguratori clientilor actuali si viitori.

ASIGURATORII pe care ii reprezentam sunt: ASIROM S.A., OMNIASIG, ALLIANZ TIRIAC, GENERALI, BCR ASIGURARI, UNIQA, EUROINS, CREDIT EUROPE ASIGURARI-REASIGURARI S.A., CITY INSURANCE S.A., PLATINUM ASIGURARI S.A., CERTASIG, ABC ASIGURARI – REASIGURARI S.A., FORTIS ASIGURARI, SIGNAL IDUNA ASIGURARI DE VIATA S.A., ATE INSURANCE ROMANIA S.A., FORTE ASIGURARI-REASIGURARI S.A., FATA ASIGURARI S.A., S.C. ASIGURARE REASIGURARE ASTRA S.A., S.C. GROUPAMA S.A., S.C. EUREKO ASIGURARI S.A.