Bona part time, Bragadiru.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

11-10-2016 | EXPIRA LA 10-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam bona cu experienta ca mamica pentru o fetita de 2,6 luni. Zona: Bragadiru. Programul: 4-6 ore pe zi.Atributii: ingrijit, supraveghere copil, activitati specifice varstei. Salariul: 1000 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare si cunoasterea unei limbi straine, disponibile pentru a lucra pe termen lung. De preferabil o doamna din zona Bragadiru sau Rahova.


CERINTE

Bona cu experienta ca mamica pentru o fetita de 2,6 luni. Zona: Bragadiru. Programul: 4-6 ore pe zi.Atributii: ingrijit, supraveghere copil, activitati specifice varstei. Salariul: 1000 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare si cunoasterea unei limbi straine, disponibile pentru a lucra pe termen lung. De preferabil o doamna din zona Bragadiru sau Rahova.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.