BONA/GUVERNANTA

TEAM ART SRL

21-05-2009 | EXPIRA LA 27-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele responsabilitati ale unei bone sunt in teorie:
- ingrijirea si supravegherea copilului;
- pregatirea meselor acestuia;
- intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al micutului;
- insotirea si angajarea in activitati educative impreuna cu copilul;
- angajarea in jocuri si activitati care sa stimuleze creativitatea copilului;
- insotirea copilului la gradinita/scoala;


CERINTE

Parintii sunt nevoiti sa isi lase copii pe mana rudelor, a vecinilor sau a bonelor. Cautarea incepe de timpuriu si se finalizeaza sau nu in serviciile oferite de o persoana unei alte persoane: micul erou.

Eroul povestii noastre poate avea nevoie de multe sau de putin. Totul depinde de perspectiva in care privim lucrurile. In esenta are nevoie de dragoste si atentie.

In teorie si practica eroul nostru trebuie sa fie impreuna cu o persoana de incredere care sa fie alaturi de el si la bine si la rau. Parintii sunt principalii pioni dar persoana care sta zilnic cu copilul devine din secundar in principal. Ea este cea care asigura micului erou hrana necesara varstei lui, jocurile si activitatile corespunzatoare , alinarea durerii si alintarea atunci cand este cazul , pedeapsa sau recompensa , necesarul de odihna si de miscare .

In practica bona este cea care sta alaturi de copil cand acesta este bolnav, care are grija ca micul nostru erou sa se insanatoseasca, care alina dorul de parinti si intretine dragostea pentru parinti prin mici discutii la nivelul varstei copilului, care da fata incapatanarii sau toanelor micutului erou, refuzurilor acestuia de a manca, a dormi, a-si face lectiile. Este cea care se lupta sa il creasca exact asa cum ne imaginam noi ca am vrea fara sa fim insa de fata.

In concluzie cautam:
- persoane deschise, sincere, afectuase si cu multa rabdare
- persoane care sa stie sa daruiasca si sa primeasca dragostea micilor eroi
- persoane care sa inteleaga si sa respecte parintii si copiii ca si personalitati distincte


DESCRIEREA FIRMEI

Companie tanara care promoveaza valorile om-echipa in mediul cel mai adecvat calitatilor profesioanale dar si a celor personale.
Conteaza sa vrei ... sa poti vom avea grija sa inveti...