Blogger

Asociatia Young Initiative

10-05-2013 | EXPIRA LA 09-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Publicarea a minim 1 articol pe saptamana pe blog.
2. Identificarea de subiecte interesante si utile pentru grupul-tinta al Blogunteer.ro .
3. Efectuarea de cercetari “jurnalistice” pentru fundamentarea anumitor articole (obligatoriu, minim una pe luna). Cercetarile se vor face in special pe teren.
4. Publicarea pe canalele de social media ale Blogunteer, dar si pe cele proprii, de informatii relevante pentru continutul blogului, inclusiv promovarea articolelor proprii sau ale colegilor.
5. Dedicarea a minim 2 ore pe luna invatarii si dezvoltarii proprii ca blogger, urmata de impartasirea cunostintelor dobandite catre restul echipei.
6. Preocuparea permanenta pentru dezvoltarea networking-ului, participarea la evenimente ca reprezentant Blogunteer, luarea de interviuri persoanelor care pot aduce valoare cititorilor Blogunteer.


CERINTE

1. Totul porneste de la pasiune si dorinta reala de a face un anumit lucru. Astfel, cautam persoane care sa fie pasionate de blogging si voluntariat si care sa isi doreasca sa le imbine, sa se dezvolte, sa invete mai mult, si sa fie un vector al schimbarii.
2. Dorinta de a invata in permanenta si de a deveni din ce in ce mai bun.
3. Implicare activa pentru minim 1 an.
4. Sa iti placa sa scrii, sa povestesti, sa le spui si altora ceea ce ai aflat si ii poate ajuta si pe ei. Stilul trebuie sa fie de tip jurnalistic/blog, in niciun caz eseu academic, analiza literara etc.
5. Flexibilitate, deschidere catre nou.
6. Pasiune pentru tot ce inseamna social media: blogging, retele de socializare etc. Ca blogger, cei folosi activ instrumente de social media.
7. Creativitate.


BENEFICII OFERITE

1. Un mediu flexibil, profesionist si propice dezvoltarii personale si profesionale in zona comunicarii, jurnalismului, voluntariatului.
2. Oportunitatea de a sprijini dezvoltarea voluntariatului si de a convinge un numar cat mai mare de oameni sa realizeze schimbari sociale in propriile comunitati.
3. Oportunitatea de a transmite catre un mare numar de oameni mesaje, idei, proiecte, de a scoate la lumina fapte bune si rezultate frumoase din toata tara. Oportunitatea de a arata ca Romania inseamna si oameni buni, carora le pasa de cei din jur si au puterea de a schimba lucrurile fara sa astepte ceva de la altii.
4. Participarea la conferinte, training-uri si diferite evenimente si proiecte in numele Blogunteer. De asemenea, potentiale aparitii in presa.
5. Dezvoltarea abilitatilor de comunicare verbala si scrisa, atat in mediul online, cat sic el offline.
6. Posibilitatea de implicare si in celelalte proiecte si activitati ale Asociatiei Young Initiative.


Te invitam sa aplici completand formularul de pe site-ul nostru: http://www.younginitiative.org/formular-aplicare/

Nota: Aceasta pozitie este ocupata pe baza de voluntariat, nefiind salarizata.


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia Young Initiative este o organizatie non-guvernamentala din Romania, non-profit, infiintata in luna noiembrie 2009, care organizeaza proiecte in domenii precum tineret, educatie non-formala, umanitar si cultural. Misiunea Asociatiei este sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor si copiilor, precum si la educatia si cultura acestora, cu precadere cea non-formala, astfel incat acestia sa isi poata croi o cariera care sa corespunda potentialului lor.