BI Functional Analyst (Bucharest)

GRUP PENTALOG

02-08-2010 | EXPIRA LA 08-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

For one of the key players on the banking market, Pentalog Bucharest is looking for a Functional Analyst with expertise in payment services domain.
Using specific business application software, your main objective will be to measure and improve the performance of business operations. As an important team member for the challenging projects that you will participate in, your analytical approach and communication skills will be considered a real added value.

Responsibilities:
- Business requirement analysis;
- Global and detailed functional specifications;
- Functional and applicative architecture;
- Functional test plan;
- Functional tests.


CERINTE

- At least 2 years of experience in the functional domain;
- Experience in banking industry mandatory;
- Banking areas: reporting, commercial monitoring, general ledger, risk management;
- Technical context: Business Intelligence (SAS), Aix;
- Internal tools: HP Quality Center, Excel, JIRA, MS Project;
- Very good level of English and/or French.


BENEFICII OFERITE

- Professional trainings, possibilities of promotion and development of a carrier plan
- Integration in a dynamic, multicultural working environment
- Salary
- Meal tickets
- Health insurance


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti,
Brasov, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orleans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M?. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 200 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.