Avocat Colaborator

Paulopol Law Office

15-02-2016 | EXPIRA LA 17-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gestionarea problemelor juridice ale clientilor;
Consultanta in principal in domeniul dreptului comercial;
Reprezentare si asistenta juridica;


CERINTE

Cautam un coleg / o colega cu spirit de echipa, cu o abordare proactiva a problematicii incredintate si capabi/a sa acorde mare atentie detaliilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de Avocatura Paulopol-Necula (Firma) a fost infiintata in 2005 si isi desfasoara activitatea in sediul principal din Bucuresti. Activitatea profesionala se desfasoara si in Braila si Constanta prin intermediul cabinetelor afiliate din aceste localitati.
La baza infiintarii Firmei sta principiul conform caruia este de responsabilitatea noastra, a specialistilor care au dobandit know-how si o experienta vasta, sa reinvestim acest capital profesional intr-un mod eficient in proiectele clientilor nostri, sa lucram alaturi de acestia, sa oferim clientilor increderea ca lucreaza cu un partener de afaceri competent si nu doar cu un consultant. Pe scurt, vrem sa adaugam valoare proiectelor clientilor.
Firma dispune de know-how-ul si capacitatea de a oferi servicii complete de consultanta juridica pentru clientii sai: fie societati aflate la inceputul activitatii, fie investitori sofisticati, in toate sectoarele de piata si intr-o multitudine de domenii. Activitatea preponderenta a Firmei este cea de consultanta juridica. Contextul economic si conditiile de criza cu care se confrunta clientii ne-au determinat sa extindem si sa adaptam natura serviciilor noastre, astfel incat, sub umbrela consultantei juridice, sa oferim si servicii de : (i) consultanta in restructurare corporatista si de business; (ii) consultanta in domeniul insolventei si (iii) consultanta financiara si fiscala. Totodata, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor nostri, putem sa ne desfasuram activitatea la sediul clientilor, prin detasarea unui avocat la client.