avocat

Petrescu, Serban & Asociatii

19-04-2009 | EXPIRA LA 25-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Petrescu, Serban & Asociatii (PSA) anunta pentru absolventii Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, promotiile 2007 si 2008 organizarea de interviuri in vederea angajarii acelor avocati care doresc sa practice in domeniul dreptului comercial, intr-un mediu de lucru veritabil profesionist, distins si competitiv.



Tipul activitatii anvizajate este unul preponderent de birou - consultanta (documentatie de specialitate in domeniul corporate-commercial, recuperare de creante prin executare silita, intocmirea cererilor si apararilor subiectelor de drept in fata instantei ori a curtilor de arbitraj comercial) si secundar unul de reprezentare efectiva in justitie din postura de avocat-litigant.



In vederea participarii la interviu, sunt asteptate e-mail-uri cu CV-ul aplicantului pe adresa de posta electronice office@psa.ro, urmand ca raspunsul PSA sa fie receptionat la aceeasi adresa a expeditorului. Interviul va fi insotit de proba scrisa, iar potentiala colaborare exclude forme proprii de organizare a profesiei.


CERINTE

avocati absolventi ai Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, promotiile 2007 sau 2008


DESCRIEREA FIRMEI

societate civila profesionala de avocati