Avocat

SCA BRASOVEANU, CERNAT SI ASOCIATII

16-09-2016 | EXPIRA LA 16-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

BRAŞOVEANU, CERNAT ŞI ASOCIAŢII – Avocatura începe cu Dreptul!

Eşti pregătit să lucrezi într-o Societate de Avocatură în cadrul căreia îţi vei dezvolta abilităţile de consultanţă la cel mai înalt nivel de profesionalism în avocatura de afaceri, sau pe cele de litigator experimentat?

Eşti pregătit să faci parte dintr-o echipă de profesionişti unde termenul de “work-life balance” este recunoscut şi respectat?

Poţi atinge excelenţa în avocatura de afaceri, alături de o echipă de avocaţi de top: Petronela Cernat (Doctor în Drept şi Managing Partner) şi Andrei Braşoveanu (Managing Partner) sunt avocaţi formatori cu peste 12 ani de experienţă în avocatură şi conduc echipa noastră în proiecte de consultanţă şi litigii cu rezultate remarcabile de-a lungul anilor.

OFERTĂ
BRAŞOVEANU CERNAT & ASOCIAŢII recrutează 2 avocaţi pentru proiecte de litigii şi /sau consultanţă în domeniile Corporate, Fuziuni si Achiziţii, Comercial, Contencios administrativ, Imobiliar şi construcţii, Financiar, Insolvenţă şi Concurenţă.

Aplicanţii trebuie să dovedească o pregătire profesională ridicată, să fie buni redactori, sa aibă capacitatea de a exprima clar şi sintetic ideile juridice într-un limbaj profesional precis, să deţină experienţă în materia consultanţei şi a litigiilor, iar decenţa, rezonabilitatea, respectul pentru muncă şi echipă să fie printre principalele valori proprii.

Vrei şansa să îţi dezvolţi şi să îţi pui în valoare întregul tău potenţial profesional şi să îţi construieşti un nume recunoscut în domeniu?

Aşteptăm resume-ul tău la adresa de e-mail office@bcpa.ro în atenţia drei. Paraschiv Andreea sau prin fax la nr.: 0314 315 371.

Posturi disponibile: 2

Anunţul este valabil pentru municipiul Bucureşti.


CERINTE

DETALII
Bucureşti
Full time
Onorariu motivant
Cunostinţe necesare: drept civil, comercial, corporate, contractual, contencios administrativ, insolvenţă şi concurenţă
Limbi străine: Engleză – nivel avansat


DESCRIEREA FIRMEI

Poţi atinge excelenţa în avocatura de afaceri, alături de o echipă de avocaţi de top: Petronela Cernat (Doctor în Drept şi Managing Partner) şi Andrei Brasoveanu (Managing Partner), au fost implicaţi în proiecte de consultanţă şi litigii cu rezultate remarcabile de-a lungul anilor.