Autor Tutoriale IT

Ultra Networks s.r.l.

17-02-2014 | EXPIRA LA 19-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam posesori de cont AdSense cu cunostinte bogate despre calculatoare, internet si dispozitive mobile pentru job-ul de Autor Tutoriale IT la UltraNetworks.ro. Tutorialele vor aparea in sectiunea de Tutoriale accesata de cateva zeci de mii de vizitatori lunar.


CERINTE

- cont Google AdSense personal valid si functional - NU APLICATI IN LIPSA ACESTUI CONT!
- parcurgerea, invatarea si respectarea stricta a regulamentelor de publicare (4 pagini)
- cunostinte bogate despre calculatoare, internet, dispozitive mobile, disponibilitate pentru transpunerea cunostintelor in scris
- exprimare impecabila in scris in limba Romana
- perseverenta si atentie la detalii


BENEFICII OFERITE

- cresterea castigurilor prin cresterea numarului de tutoriale publicate
- castiguri permanente independente de cantitatea de munca depusa dupa acumularea unui numar suficient de tutoriale
- program flexibil, activitate desfasurata de acasa sau de oriunde exista conexiune la internet


DESCRIEREA FIRMEI

Ultra Networks s.r.l. Romania este o companie infiintata in anul 2005 cu scopul de a aduce tehnologia informatiei in zona de utilitate reala pentru fiecare.

Motivul infiintarii acestei societati este dorinta de a acoperi distanta intre "Gigahertzi" sau "Megabiti" pe de o parte si "Documente" sau "Mesaje" pe de alta parte.

Filozofia noastra:

In activitatea noastra ne bazam pe ideea "traducerii" limbajului tehnic si rigid intr-un limbaj cotidian si relaxat, pe care sa-l putem intelege cu totii.

Consideram ca fiecare trebuie sa se poata concentra asupra activitatilor pentru care este pregatit si eventual platit, crescand astfel productivitatea si satisfactia fiecaruia dintre noi.

Acesta este motivul pentru care proiectele si ofertele noastre sunt prezentate prin prisma beneficiilor aduse si a costurilor implicate, iar detaliile tehnice vin intotdeauna ca o anexa, pentru cei care au ca hobby tehnologia informatiei.

Platforme:

In dezvoltarea solutiilor noastre folosim sisteme de operare Microsoft Windows Server si Desktop, Linux, echipamente de retea Cisco si HP precum si alte echipamente proprietare in functie de necesitatile fiecarui proiect.

Pentru a putea adopta cele mai bune solutii pe baza acestor platforme specialistii nostri participa la cursuri specializate si sunt certificati periodic Cisco si Microsoft.