Auditor Intern - Centrala

Banca Romaneasca

30-01-2011 | EXPIRA LA 05-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectueaza audit operational, financiar, de management si de conformitate la Centrala si/sau Sucursale
pentru a revizui si evalua justetea, adecvarea, conformitatea si eficienta din punct de vedere al costurilor, al controalelor operationale, financiare si informationale in Banca.


CERINTE

Studii superioare- diploma de licenta
Experienta profesionala: audit (minimum 2 ani, experienta bancara reprezinta un avantaj
Limba Engleza- nivel avansat
Disponibilitate la deplasari
Spirit de initiativa
Abilitati foarte bune de comunicare
Capacitate organizatorica


DESCRIEREA FIRMEI

In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din Europa de Sud-Est, Grupul National Bank of Greece (NBG), a achizitionat pachetul majoritar la Banca Romaneasca S.A., detinand in prezent 89,070% din capitalul social al acesteia. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) este un alt actionar important, detinand 10,209% din capitalul social al bancii.

Banca Romaneasca dispune de o retea nationala formata din 151 de sucursale, din care 40 sunt situate in Bucuresti. Banca detine un capital social de peste 119 milioane Euro. Intr-o piata foarte dinamica, cota de piata a bancii a crescut de la 2,09% in decembrie 2006 la 2,68 % in decembrie 2007.

Grupul NBG este cel mai mare grup financiar din Republica Elena fiind fondat in anul 1841. Grupul NBG detine o pozitie dominanta pe piata serviciilor financiare din Grecia, cu peste 1000 unitati bancare in tara si in strainatate si un portofoliu de 10 milioane de clienti.