AUDITOR FINANCIAR SENIOR

SC Veo Worldwide Services SRL

02-01-2016 | EXPIRA LA 02-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiune :
(R50508004150)

În calitate de Auditor financiar senior, principalele tale misiuni vor fi:
- Auditarea activităţilor financiare ale societătilor clientului;
- Asigurarea punerii în aplicare a standardelor contabile,fiscale, juridice;
- Elaborarea de propuneri si recomandari departementului financiar pentru a evita riscuri fiscale;
- Punerea în aplicare, dupa validare, a diverselor acţiuni corective;
- Realizarea de rapoarte către management şi departamentul de audit al clientului.


CERINTE

Dacă proiectele cu expunere internatională reprezintă o provocare pentru tine, dacă rigurozitatea, spiritul analitic şi dinamismul te definesc, atunci te aşteptăm să te alături Departamentului Financiar - Contabil la sediul nostru din Bucureşti.

Pentru reuşita în aceasta misiune este nevoie de:
- Experienta 3-4 ani în analiza financiară, audit financiar, ideal într-o companie internatională;
- Cunoştinte foarte bune de limba franceză şi engleză (minim nivel B2);
- Cunoştinte juridice, fiscale, contabile;
- Foarte bune capacităti de expertiză;
- Bune cunoştinte de lucru în Excel şi SAP;
- Capacitatea de a cauta şi de a sintetiza informaţii;
- Trăsături pozitive de caracter: exigentă, obiectivitate, consecventă în actiune, reactivitate.


BENEFICII OFERITE

- Formare la nivelul companiei şi internaţional;
- Reale oportunităti de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipa dinamică şi de succes;
- Pachet salarial şi mediu de lucru atractive.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!