Assistant HR Project Manager

G&G Recruitment

05-02-2013 | EXPIRA LA 07-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam o persoana interesata de o dezvoltare profesionala pe termen lung in cadrul companiei noastre ; Asiguram persoanei potrivite suportul si trainingul necesar pentru o crestere step by step in functie de performantele inregistrate .

Parteneriatul va incepe cu un internship de 1-2 saptamani in departamentul de HR – RECRUTARE SI LEASING PERSONAL HOTELIER DIVIZIA ROMANIA , perioda in care veti avea posibilitatea de a va familiariza si intelege profilul si proiectele companiei noastre, etapele, criteriile de recrutare si selectie, intelegerea specificului industriei hoteliere ( filosofie, profil companii, organigrame, tip personal, fise de post si specificatii pentru fiecare categorie de personal in parte) . Alte traininguri asigurate: customer service, telephone etiquete, solving complains , etc.

Dupa internship veti asista HR Project Manager’ul in toate proiectele de recrutare si leasing personal, comunicare si relationare cu aplicantii si clientii companiei, screening si programare interviu, administrare baza de date personal si alte activitati specifice .


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL: excelente abilitati de comunicare, team player, entuziast si pozitiv, increzator, energic si cu initiativa, responsabil , punctual si foarte organizat , rezistent la stres si program prelungit, atitudine si aspect impecabil, sociabila si usor adaptabil la o echipa noua, proiecte si provocari noi, engleza peste mediu. DE PREFERAT: experienta intr-un internship pe HR de minim 3-6 luni sau Junior Recruiter/HR Assistant ; experienta intr-un post specific domeniului hotelier ( receptioner, barman, ospatar, sales sau organizare evenimente ) .


Puteti trimite aplicatia la office@ihrc.ro cu mentiunea codului de referinta al jobului: RO-REC .


G&G RECRUITMENT - TOP HOSPITALITY RECRUITMENT
OVER 12 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANTY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSY ISLAND – USA - GRECIA


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies