Asistenti Vanzari - Magazinele Collective si Folli Follie (Bucuresti)

FF GROUP ROMANIA

11-02-2014 | EXPIRA LA 13-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elmec Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie – Grecia (FF Group), a anuntat schimbarea numelui in FF Group Romania. Schimbarea a devenit efectiva incepand cu data de 23 ianuarie 2014.

Compania, prezenta pe piaţa locala din anul 1999, administreaza o reţea extinsa in toate orasele mari ale ţarii: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Constanţa, Deva, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara. FF Group Romania opereaza, astfel, 19 magazine monobrand, 7 magazine de tip multibrand si 3 magazine de tip outlet.

In cei 15 ani de prezenta in Romania, compania a devenit cunoscuta ca distribuitor al brandurilor Nike, Converse, Juicy Couture, UGG Australia, Scotch&Soda, G-Star Raw, Franklin&Marshall și retailer pentru brandurile Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Napapijri, American Vintage, Pepe Jeans London etc.

FF Group Romania SRL

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie – Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanţi distribuitori si retaileri naţionali de articole de sport si fashion si are 370 de angajati. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsa de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (Collective, _Kix), magazine de bijuterii si accesorii (Folli Follie) si magazine tip outlet.

Dezvoltandu-se constant, Echipa noastră se află in căutare de profesionişti. Alătură-te nouă şi trimite CV-ul tău, insoţit de o Scrisoare de Recomandare, la: S.C. Elmec Romania S.R.L., Departamentul Resurse Umane
Şos. Progresului nr. 130-144, sector 5, Bucureşti
E-mail: recruitment@ffgroup.ro
Fax: +4021 / 411.70.87
www.elmecromania.ro


CERINTE

• Studii medii/superioare (de preferat absolvite)
• Stil personal de imbracaminte, accesorizare, hairstyle fashion chic
• Experienta in domeniul fashion/accesorii este un avantaj
• Persoană deschisă, pozitivă, spontană, orientată către clienţi
• Excelente abilităţi de comunicare şi servire clienti de top
• Vocabular comercial ingrijit, maniere, rafinament
• Limba engleza - nivel uzual (citire, vorbire, intelegere)


BENEFICII OFERITE

Salariu fix, tichete de masa, program in ture, full-time
Programe motivationale periodice
Traininguri de profil
Reducere la produsele comercializate
Mediu de lucru fashion/sport premium, modern si prietenos.

(Te rugam sa incluzi in CV o fotografie relevanta).


DESCRIEREA FIRMEI

FF Group Romania este unul dintre jucatorii cei mai importanti din industria locala de fashion retail. Distribuitor si retailer pentru brandurile Nike, Converse, UGG Australia, Juicy Couture, Miss Sixty, Energie, Calvin Klein Jeans, Scotch&Soda, Napapijri, G-Star Raw, Franklin&Marshall. Retailer pentru branduri internationale de fashion renumite.

Compania FF Group Romania a fost infiintata in anul 1999 sub numele de Elmec Romania si este in acest moment cel mai important retailer national de articole sportive si fashion, fiind parte a grupului international Folli Follie. Compania detine o retea proprie de magazine exclusive Nike, Folli Follie, Converse, Calvin Klein Jeans, precum si magazine multibrand care ofera un portofoliu de marci premium apreciat de catre cei mai exigenti clienti: Collective, Star Place si _KIX.

Portofoliul premium de branduri distribuite si comercializate de FF Group Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care au devenit destinatia favorita a iubitorilor modei. Primul concept propriu multibrand lansat sub denumirea Famous Brands a devenit cunoscut si apreciat de toti iubitorii de moda, stil si brand-uri internationale.

In anul 2011 un nou magazin de fashion a fost deschis in Baneasa Shopping City – primul magazin Collective, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul magazin Collective a fost lansat in Atena in anul 2008 si, ca urmare a succesului de care s-a bucurat, a fost urmat de un nou magazin in Patras. Implementarea in Romania a conceptului Collective vine ca o urmare fireasca a globalizarii politicii de retail a grupului. Odata cu lansarea noului magazin, Galeriile Famous Brands din Bucuresti Mall si Plaza Romania s-au aliniat noilor cerinte si si-au schimbat denumirea in “Collective”. Premiza de la care a plecat noul concept de magazin este de a oferi vizitatorilor “a collection of famous brands”, care face ca magazinele Collective sa fie in lista de preferinte a acestora.

Magazinele Collective comercializeaza colectiile de ultima ora ale brandurilor internationale de renume precum: Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Napapijri, UGG Australia, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, DKNY Jeans, Converse, G-Star Raw, Miss Sixty, Energie, Superdry, Gant Footwear, Hamaki-Ho, 7 For All Mankind, TOMS, Diesel, Pepe Jeans London, Hunter, Melissa, Nike, Converse.