Asistenti Vanzari - Magazine Converse (Bucuresti)

S.C. ELMEC ROMANIA S.R.L.

21-01-2014 | EXPIRA LA 20-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elmec Romania este unul dintre jucatorii cei mai importanti din industria locala de fashion retail. Distribuitor si retailer pentru brandurile Nike, Converse, UGG Australia, Juicy Couture, Miss Sixty, Energie, Calvin Klein Jeans, Scotch&Soda, Napapijri, G-Star Raw, Franklin&Marshall. Retailer pentru branduri internationale de fashion renumite.

Compania Elmec Romania, infiintata in 1999, este in acest moment cel mai important retailer national de articole sportive si fashion, fiind parte a grupului international Folli Follie. Compania detine o retea proprie de magazine exclusive Nike, Folli Follie, Converse, Calvin Klein Jeans, precum si magazine multibrand care ofera un portofoliu de marci premium apreciat de catre cei mai exigenti clienti: Collective, Star Place si _KIX.

Portofoliul premium de branduri distribuite si comercializate de Elmec Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care au devenit destinatia favorita a iubitorilor modei. Primul concept propriu multibrand lansat sub denumirea Famous Brands a devenit cunoscut si apreciat de toti iubitorii de moda, stil si brand-uri internationale.

In anul 2011 un nou magazin de fashion a fost deschis in Baneasa Shopping City – primul magazin Collective, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul magazin Collective a fost lansat in Atena in anul 2008 si, ca urmare a succesului de care s-a bucurat, a fost urmat de un nou magazin in Patras. Implementarea in Romania a conceptului Collective vine ca o urmare fireasca a globalizarii politicii de retail a grupului. Odata cu lansarea noului magazin, Galeriile Famous Brands din Bucuresti Mall si Plaza Romania s-au aliniat noilor cerinte si si-au schimbat denumirea in “Collective”. Premiza de la care a plecat noul concept de magazin este de a oferi vizitatorilor “a collection of famous brands”, care face ca magazinele Collective sa fie in lista de preferinte a acestora.

Magazinele Collective comercializeaza colectiile de ultima ora ale brandurilor internationale de renume precum: Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Napapijri, UGG Australia, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, DKNY Jeans, Converse, G-Star Raw, Miss Sixty, Energie, Superdry, Gant Footwear, Hamaki-Ho, 7 For All Mankind, TOMS, Diesel, Pepe Jeans London, Hunter, Melissa, Nike, Converse.


CERINTE

• Studii medii/superioare (de preferat absolvite)
• Stil personal de imbracaminte, accesorizare, hairstyle Converse, geek chic, skate chic
• Experienta in domeniul fashion este un avantaj
• Persoană deschisă, pozitivă, spontană, orientată către clienţi
• Excelente abilităţi de comunicare şi servire clienti de top
• Vocabular comercial ingrijit, maniere, rafinament
• Limba engleza - nivel uzual (citire, vorbire, intelegere)


BENEFICII OFERITE

Salariu fix, tichete de masa, program in ture, full-time
Programe motivationale periodice
Traininguri de profil
Reducere la produsele comercializate
Mediu de lucru fashion/sport premium, cool si prietenos.

(Te rugam sa incluzi in CV o fotografie relevanta).


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Elmec România, parte a Grupului Folli Follie din Grecia, este unul dintre cei mai importanti retaileri nationali de articole de sport si fashion. Compania deţine la nivel national o reţea extinsa de 34 de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (Collective, Kix, Star Place), magazine de bijuterii si accesorii Folli Follie si magazine tip outlet. Elmec Romania detine in portofoliu o serie de branduri internationale, cum ar fi: Nike, Converse, Juicy Couture, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Marlboro Classics, Napapijri, Polo Ralph Lauren, Miss Sixty, Killah, DKNY Jeans, Energie, Scotch&Soda, Maison Scotch, UGG Australia, Superdry, G-Star Raw, Pepe Jeans London, Gant Footwear.

Portofoliul premium de branduri distribuite si comercializate de catre Elmec Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care sa devina destinatia favorita a iubitorilor modei. Recent, Elmec Romania a inaugurat primul magazin “Collective” in centrul comercial Baneasa Shopping City, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Odata cu lansarea noului magazin, Galeriile “Famous Brands” din Bucuresti Mall si Plaza Romania s-au aliniat noilor cerinte ale grupului si-au schimbat denumirea in “Collective”.

In magazinele Collective, iubitorii modei au la dispozitie branduri internationale recunoscute si apreciate: Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Napapijri, Marlboro Classics, DKNY Jeans, Scotch&Soda, Superdry – brand recent introdus in portofoliul companiei, Converse, G-Star Raw, Miss Sixty, Killah. De asemenea, aici pot fi gasite ultimele colectii de incaltaminte si accesorii ale indragitului brand UGG Australia, precum si ultimele colectii Gant Footwear. Mai mult, odata cu lansarea magazinelor Collective, Elmec Romania introduce in portofoliul sau brandul Juicy Couture, atat de cunoscut si apreciat la nivel mondial.