Asistent vanzari hardware

TOTALSOFT

21-06-2007 | EXPIRA LA 21-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura suportul pentru zona de ofertare hardware
Deruleaza comenzile interne
Este responsabil de vanzarea produselor hardware
Intocmeste contracte
Se ocupa de facturarea comenzilor


CERINTE

Studii superioare terminate, de preferinta tehnice
Experienta 6 luni reprezinta un avantaj
Persoana proactiva, sociabila


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial corelat cu performantele


DESCRIEREA FIRMEI

TotalSoft a luat fiinta in anul 1994 la initiativa a 6 specialisti din domeniul IT ajungand astazi, la aproape 12 ani de la lansare, o companie-lider matur¿, cu o echipa ce numara peste 200 de angajati cu o excelenta experienta.

Angajamentul si asumarea responsabilitatii de catre intrega echipa TotalSoft, precum si impunerea profesionalismului ca valoare de baza, au contribuit la ascensiunea accelerata a companiei pe piata. Numarul mare de clienti si fidelitatea acestora pe termen lung sunt rezultatul respectarii fara compromisuri a misiunii companiei si a muncii sustinute a intregii echipe.

Suntem cel mai important furnizor de solutii software pentru sectorul privat din Romania. Principalele produse sunt destinate: gestionarii intregii activitati a unei organizatii (ERP), managementului resurselor umane si salarizarii, project managementului, managementului activitatii medicale si a activitatii de distributie in domeniul farmaceutic etc.

Suntem compania care a adus managementul de proiect in Romania prin sistemul Primavera si, tot noi, am dezvotat primului sistem de e-procuremment din Romania (www.e-licitatie.ro)

Daca esti un bun profesionist si vrei sa lucrezi in TotalSoft, unde spiritul de inovatie si competenta sunt valorile cele mai importante, APLICA ACUM!